Cadeaubon Zanglessen en Workshops

Voor wie is de cadeaubon?

Iedereen kent vast wel iemand in de vrienden- of familiekring die heel graag én al verdienstelijk zingt, maar een steuntje in de rug verdient. De cadeaubon voor een zangles of een workshop is voor amateurs en voor professionele zangers. Bijvoorbeeld bij het verbeteren van de techniek, de presentatie of repertoirekeuze.

Het is ook mogelijk om te werken aan een specifiek zangtechnisch probleem, zoals ‘belten’, ‘ademhaling’, ‘falset’, of het vinden van je eigen ‘stemkleur’. Of gewoon om te ontdekken hoe fijn het is om nóg beter te kunnen zingen. Dan is de ZangProfs Cadeaubon voor een zangles ongetwijfeld een zeer welkom welkom geschenk.

Met één, twee of drie lessen kun je iemand kennis laten maken met de Vocal Core™- methode. De privé-lessen gegeven door een ZangProfs-docent naar keuze. Data worden in overleg vastgesteld. De cadeaubon kan je ook geven om een van de ZangProfs cursussen/workshops, geheel of deels te bekostigen. Deze workshops kunnen op verzoek, door heel Nederland worden georganiseerd. Via de bovenstaande link kan je alle informatie over deze cursussen vinden. De tekst op de cadeaubon kan op verzoek, worden aangepast.

Kosten en bestellen:

De kosten zijn 66,55 euro (incl. BTW) per les. Je kunt de ZangProfs Cadeaubon hieronder bestellen. Geen aan hoeveel lessen je cadeau wilt geven en aan wie. Na betaling sturen we je een PDF-cadeaubon, die je uitgeprint kunt geven aan de gelukkige.

Aanvraag Cadeaubon

"*" geeft vereiste velden aan

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het privacy-statement van ZangProfs (https://www.zangprofs.nl/privacyverklaring/)