Lax-Vox (bubbel)-slangetjes bestellen bij ZangProfs

Lax-Vox (bubbel)-slangetjes bestellen bij ZangProfs

Er is veel te doen over de Lax-Vox, beter bekend als het “bubbelen”. Er zijn ook veel misverstanden over. Bubbelen zal je niet beter doen zingen, maar het kan wel het herstelproces van vermoeide en/of geïrriteerde stembanden versnellen. Bubbelen zorgt er voor dat je stembanden volledig vrij en ontspannen kunnen vibreren, en de doorbloeding van de stembanden wordt geoptimaliseerd.

Neem een flesje of een glas met water. Steek het bubbel-slangetje +/- 2 cm in het flesje of glas met water. Door het foneren (zingen) in het slangetje ontstaat er “bovendruk”, wat ontspanning van de stembanden teweeg brengt. Door de terugslag van de bubbeltjes, ontstaat er een extra trilling op de stembanden zelf. Dit is een massage voor de stembanden, waardoor de doorbloeding en de ontspanning van de stembanden verder wordt gestimuleerd.

Het is wel belangrijk geen zang-oefeningen of vocalises te gaan doen, maar speciaal voor de Lax-Vox ontwikkelde oefeningen. Als je bij ZangProfs een slangetje besteld. krijg je deze oefeningen er bij geleverd. Bij deze oefeningen staat ook heel duidelijk uitgelegd hoe je het beste kunt “bubbelen”. Voor meer informatie ga naar Lax-Vox

Een slangetje kost €8 (incl. BTW, verzendkosten, en bubbel-oefeningen). Twee slangetjes kosten €12 (incl. BTW, verzendkosten, en bubbel-oefeningen).

Je kunt een slangetje bestellen in de ZangProfs-webshop