Lax-Vox slangetjes bestellen

Waar gebruik je de Lax-Vox slangetjes voor?

Lax-Vox slangetjes, ook wel bekend als ‘bubbel-slangetjes’ zijn enorm populair geworden onder zangers en logopedisten. Er zijn echter ook veel misverstanden over het gebruik ervan, want hoe goed bubbelen ook is voor je stembanden, je gaat er niet beter door zingen.

Hoe gebruik je een Lax-Vox slangetje?

Neem een flesje of een glas met water en steek het bubbel-slangetje +/- 2 cm in het flesje of glas met water. Het foneren (zingen) in het slangetje creëert een ‘bovendruk’ wat ontspanning van de stembanden teweeg brengt. De terugslag van de bubbeltjes veroorzaakt een extra trilling op de stembanden zelf. Dit is een massage voor de stembanden, waardoor de doorbloeding en de ontspanning van de stembanden verder wordt gestimuleerd. In het methodeboek van de Vocal Core™ krijg je een heldere uitleg over de werking van de stembanden.

Je kunt ook de LaxVox-instructievideo kijken op ons YouTube-kanaal:

Ga je er beter van zingen?

Het heeft niet veel zin zangoefeningen of vocalises te doen met het bubbel-slangetje. Door zangtechnische oefeningen te doen met gebruik van het bubbel-slangetje, creëer je een situatie die in een normale situatie niet bestaat. Als je vervolgens weer zonder slangetje gaat zingen, is de kans groot dat je technische probleem weer terug is. Doe daarom de speciaal voor de Lax-Vox slangetjes ontwikkelde oefeningen.

Hoe bestel je een Lax-Vox slangetje?

Bestel een Lax-Vox slangetje via de webshop van ZangProfs en je krijgt de bubbel-oefeningen erbij geleverd. Bij deze oefeningen staat ook heel duidelijk uitgelegd hoe je het beste het slangetje kunt gebruiken. Hieronder zijn een aantal van deze speciale bubbel-oefeningen als voorbeeld te zien:

Een slangetje kost €8,- en twee slangetjes kosten €12,-  (incl. BTW, verzendkosten en bubbel-oefeningen). Bij een bestelling van 10 slangetjes krijg je nog een extra korting van €5,-

Voor verzendingen naar België komt er een porto-opslag bij van €1 per verzending. Bestel je de Lax-Vox slangetjes via de webshop van ZangProfs dan heb je ze binnen een paar dagen in huis.