Lax-Vox slangetjes bestellen

Waar gebruik je de slangetjes voor?

Lax-Vox slangetjes, ook wel bekend als ‘bubbel-slangetjes’ zijn enorm populair geworden onder zangers en logopedisten. Er zijn echter ook veel misverstanden over het gebruik ervan, want hoe goed bubbelen ook is voor je stembanden, je gaat er niet beter door zingen.

Het herstelproces van vermoeide en/of geïrriteerde stembanden wordt daarentegen wel versneld. De reden hiervoor is dat het gebruik van een Lax-Vox slangetje ervoor zorgt dat je stembanden volledig vrij en ontspannen kunnen vibreren. Hierdoor geoptimaliseer je de doorbloeding van de stembanden.

Hoe gebruik je een Lax-Vox slangetje?

Neem een flesje of een glas met water en steek het bubbel-slangetje +/- 2 cm in het flesje of glas met water. Het foneren (zingen) in het slangetje creëert een “bovendruk“, wat ontspanning van de stembanden teweeg brengt. De terugslag van de bubbeltjes veroorzaakt een extra trilling op de stembanden zelf. Dit is een massage voor de stembanden, waardoor de doorbloeding en de ontspanning van de stembanden verder wordt gestimuleerd. In het methodeboek van de Vocal Core™ krijg je een heldere uitleg over de werking van de stembanden.

Je kan ook de instructievideo bekijken op ons YouTube-kanaal.

Instructie video Lax Vox slangetje

Ga je er beter van zingen?

Het heeft niet veel zin zangoefeningen of vocalises te doen met het bubbel-slangetje. Door zangtechnische oefeningen te doen met gebruik van het bubbel-slangetje, creëer je een situatie die in een normale situatie niet bestaat. Als je vervolgens weer zonder slangetje gaat zingen, is de kans groot dat je technische probleem weer terug is. Doe daarom de speciaal voor de Lax-Vox slangetjes ontwikkelde oefeningen.

Hoe kun je een slangetje bestellen?

Bestel bij ZangProfs een Lax-Vox slangetje en je krijgt de bubbel-oefeningen er bij geleverd. Bij deze oefeningen staat ook heel duidelijk uitgelegd hoe je het beste het slangetje kunt gebruiken. Hieronder zijn een aantal van deze speciale bubbel-oefeningen als voorbeeld te zien: Een slangetje kost €8,– en twee slangetjes kosten €12,-  (incl. BTW, verzendkosten en bubbel-oefeningen). Voor verzendingen naar België komt er een porto-opslag bij van €1 per verzending. Bestel de Lax-Vox slangetjes door onderstaande gegevens in te vullen. Vergeet niet je postadres op te geven. Je ontvangt een factuur via de mail toegestuurd, en na betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Ga naar de ZangProfs webshop om een of meerdere Lax-Vox slangetjes te bestellen