5 nieuwe zangdocenten bij ZangProfs

Eindelijk kunnen we het delen. Ons zangdocenten team is uitgebreid met (musical)sterren Marleen van der Loo, Esther Lindenbergh, Davey van Pas, Michelle Smit en Ashanti Lavooij. In de afgelopen maanden zijn zij opgeleid in de Vocal Core™ , de unieke door Rein Kolpa ontwikkelde zangmethodiek.

Dankzij deze uitbreiding kunnen veel meer professionele én amateurzangers en zangeressen op 5 plaatsen in Nederland leren hoe ze meer grip op stem krijgen, en uiteindelijk met een betere stem en meer vertrouwen op het toneel of podium staan.
Maak kennis met de nieuwe zangdocenten…

Marleen van der Loo
Marleen van der Loo (Arnhem en Betuwe)
Zangles online
Davey van Pas (Online lessen)
Esther Lindenbergh
Esther Lindenbergh (Hilversum)
Michelle Smit
Michelle Smit (Amersfoort)
Ashanti Lavooij (Amsterdam)

Rein Kolpa: “David en ik zijn enorm trots dat we ZangProfs uitbreiden met deze geweldige zangdocenten en zo nog veel meer amateurzangers kunnen helpen om hun zangstem te verbeteren. We zien zoveel bevlogen amateurzangers, die zichzelf en hun stem heel graag willen ontwikkelen. Zingen lijkt misschien vaag en onduidelijk, maar dat is het niet als je de juiste kennis hebt over je zanginstrument. De Vocal Core™ helder genoeg uitgelegd. 100% helderheid is de garantie die wij met de Vocal Core™ geven. In de afgelopen jaren hebben we ontzettend veel musicalsterren begeleid, zoals Milan van Waardenburg, Wieneke Remmers, Nyassa Alberta, Tessa Sunniva, Jolijn Henneman en Willemijn Maandag. En nu hebben we de ambitie om verder Nederland in te gaan. De komende maanden breiden we nog verder uit.”

Over de Vocal Core

De Vocal Core™ geeft je inzicht in je hele zanginstrument, dus niet alleen je stem. Je ontdekt je eigen stemkleur en leert alle kleuren van je stem gebruiken. Dat geeft jou als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. En merk je: je gaat echt vooruit, zodat die vurig gewenste (hoofd)rol in zicht komt. Of leer je andere vocale stijlen zingen. Lees meer over de Vocal Core™.

Klik op de button voor meer info over de zanglessen