Samenwerking met WDO-Premium Club

Als je het leuk vindt om te zingen, ken je vast wel het gevoel dat je een bepaalde noot of liedje net niet lekker kan zingen en dat je ook niet weet hoe je dat kan verbeteren. ZangProfs en WDO Premium Club hebben een fantastisch zangpakket samengesteld, waar je op een hele leuke manier wordt getraind door professionele zangers. Een goede zangtechniek zorgt ervoor dat je veel beter gaat zingen, waardoor je ook zekerder wordt over je stem. Je hoeft dan niet meer zenuwachtig te zijn als je een liedje voor anderen gaat zingen.

In dit zangpakket krijg je toegang tot heel veel video’s waarin Rein Kolpa uitleg geeft over je zangstem en je veel zangoefeningen geeft. Hij komt daarnaast drie keer per jaar een masterclass/workshop geven, om je verder te helpen met je stem.

Daarbovenop krijg je ook nog eens tweemaal zangles per maand (30 minuten per keer) van een ZangProfs zangdocent voor extra begeleiding! Ook zal er sprake zijn van een jaarlijks optreden bij ons in het theater waarbij jij op het grote podium jouw repertoire ten gehore mag brengen.

Bekijk hier de video voor meer informatie over het Zangtraject van ZangProfs en WDO Premium Club.

Kijk ook op de site van WDO Premium Club

Promo ZangProfs/WDO