Workshop Belten

Workshop Belten

Wat is belten nu precies? En wat is dan fake-belten? Is twang nu nasaal, scherp of is twang heel wat anders? Dit zijn vragen die heel veel zangers hebben.

Tijdens de workshop ‘Belten’ op zaterdag 18 juni komen deze termen en technieken uitgebreid aan bod. Je krijgt in deze workshop dan ook antwoord op al je vragen. Je leert precies wat je moet doen en laten voor een gezonde beltklank. Belten moet licht en makkelijk zijn, anders doe je iets niet helemaal goed!

Voor wie is de workshop Belten?

Iedereen kan meedoen aan deze workshop. Zowel professionele zangers als amateur zangers zullen veel aan deze dag hebben. Maar ook zangpedagogen en logopedisten met weinig zangervaring kunnen aan deze workshop deelnemen. Alle deelnemers zullen volledige helderheid krijgen over belten en zullen aan het eind van de dag heerlijk aan het belten zijn!

Wat gaan we tijdens de workshop Belten doen?

Je krijgt helder uitgelegd wat belten is en wat bijvoorbeeld het verschil is tussen belten en fakebelten (dunbelten genoemd in de Vocal Core™). We gaan de losse onderdelen voor belten oefenen en je gaat natuurlijk ook zelf belten. Bij veel aanmeldingen zullen er meerdere Vocal Core™-coaches bij de cursus aanwezig zijn. Hierdoor krijg je veel één op één aandacht.

Praktische informatie

De workshop ‘Belten’ wordt gegeven door Rein Kolpa.

De duur van de workshop ‘Belten kan iedereen’ is van 11:00 uur tot 16:00 uur.

De workshop vindt plaats op zaterdag 18 Juni in Amsterdam, maar kan op verzoek ook op jouw locatie worden georganiseerd.

Prijs van de cursus is €100,00* (excl methodeboek) of €150,00* (incl. 1-jarige licentie voor het online methodeboek). Gespreide betaling is mogelijk.

Schrijf je in

Je kunt je aanmelden voor deze fantastische workshop in de ZangProfs-webshop.

Meer informatie

Als je meer informatie wil hebben kun je een vraag stellen via dit contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het privacy-statement van ZangProfs (https://www.zangprofs.nl/privacyverklaring/)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.