Basiscursus Vocal Core™ De Kern

Wat gebeurt er eigenlijk met m’n stem als ik zing? Waarom lukt het mij maar niet om die hoge noot makkelijk te zingen? Zangers zitten met veel vragen, waarop ze vaak geen heldere antwoorden kunnen vinden. De tweedaagse zangcursus ‘Vocal Core™ – De kern’ geeft antwoord op al je vocale vragen, zodat je precies weet hoe je jouw vocale ‘issues’ kunt oplossen.

Tijdens de twee cursusdagen krijg je dan ook helemaal helder hoe jouw stem werkt. Ook wordt er individueel aan een nummer of lied gewerkt.

In September is er een workshop Vocal Core™ de Kern in Amsterdam. Wegens de Corona-maatregelen is er nog geen datum, maar inschrijven kan al wel.

Inschrijven kan via het ZangProfs-inschrijfformulier.

In de zomermaanden zal er nog een workshop ‘Vocal Core™ De Kern’ worden georganiseerd in Dongen (Brabant). Data worden snel bekend gemaakt.

Je kan alvast je e-mailadres achterlaten zodat je direct een bericht krijgt als de data bekend zijn via het ZangProfs inschrijfformulier

Voor wie?

De cursus ‘Vocal Core™ – De kern’ is voor iedereen de zijn/haar kennis over de zangstem wil uitbreiden. Dat geld voor professionele en amateur zangers, maar zeker ook voor logopedisten en zangpedagogen die hun basis willen verbreden. Lees de ervaringen van deelnemers aan deze cursus!

Welke onderwerpen?

  • Het verschil tussen belten en dun-belten (fakebelten)
  • waarom en wanneer moet je laag ademhalen als je zingt
  • wat doet een (te) hoge ademdruk met je stembanden
  • wat is je klankkast nu precies
  • welke kleuren kun je maken en hoe doe je dat
  • Hoe kun je snel switchen tussen een klassiek-, musical- en popklank
  • Wat is falset nu precies en wat kan je er allemaal mee. Eindelijk totale helderheid!
  • Wat moet je doen om hoge noten makkelijk te zingen

Deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod, maar er is ook veel ruimte om vragen te stellen. Al je vragen worden tijdens deze workshop heel helder beantwoord. Als je nog meer de diepte wilt ingaan en wilt gaan lesgeven met behulp van de Vocal Core™, is de cursus ‘Docent in de Vocal Core™’ heel geschikt.

Reacties van cursisten:

kijk op de pagina reacties workshop De Kern

Praktische informatie:

-Duur van de zangworkshop/cursus is twee dagen van 10:00 uur tot 17:00 uur -Locatie is, afhankelijk van de grootte van de groep, in een studio in Amsterdam. Op verzoek kan de zangcursus ook elders in het land worden georganiseerd. In februari 2020 wordt de zangworkshop georganiseerd in Dongen (Brabant)

-Prijs van de cursus is €250,00* (excl methodeboek) of €295,00* (incl. 1-jarige licentie voor het online methodeboek). Gespreide betaling is mogelijk.

-Deelnemersaantal is maximaal 15 cursisten

Schrijf je in:

Als je je wilt inschrijven of meer over de cursussen wilt weten, kun je contact opnemen via het contactformulier.

*Bedragen zijn inclusief BTW