microfoon

Zangles in Amersfoort

Als je iets leuk vindt, wil je beter worden. Dat geldt natuurlijk ook voor zingen. Of je nou een professionele of een amateurzanger bent: om beter te worden, moet je weten hoe je zanginstrument werkt.

Misschien klinkt dat wat gek. Maar dat is het niet. Want als je weet hoe je zanginstrument werkt, hoe het samenwerkt en waarom het zo werkt, weet je wat je moet doen als iets je ergens tegenaan loopt. Dan lukt het je om die hoge noot wel te halen. Of om meer volume te maken. Zingen wordt minder vaag, makkelijker én je gaat beter zingen!

De oprichter van ZangProfs, Rein Kolpa (onder ander bekend van Les Miserables en The Sound of Music), deed jarenlang onderzoek naar de werking van de stem. Met die kennis ontwikkelde hij de Vocal Core, een unieke zangmethode. Vele professionele en amateurzangers volgden afgelopen jaren les bij ZangProfs en zijn enthousiast over de methode.

Milan van Waardenburg (Anastasia Schevingen, Frozen Hamburg) zegt bijvoorbeeld: De Vocal Core is een alles omvattende, maar vooral ook eenvoudig te begrijpen methode die je stem in topvorm brengt. Vom ganzen herzen: dankjewel!

In Amersfoort geeft Michelle Smit zangles aan amateurzangers en (semi)profs. Binnenkort ook aan jou?

Michelle Smit

Zangdocent in de Vocal Core™

Hoi, ik ben Michelle. In 2015 ben ik afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium, richting Muziektheater. Na mijn afstudeervoorstelling (The Last Five Years, in regie van Daniël Cohen) heb ik rollen mogen spelen in o.a. de voorstellingen Hotel de Grote L (Homemade Productions), De Witt of Oranje (Tafel van Vijf) en Toms Magische Speelgoedwinkel. Ook heb ik sinds 2015 zanglessen en workshops verzorgd voor o.a. FanWork Musicals, Joji Na School of Arts en Muziekschool Amersfoort.  

Naast mijn werkzaamheden voor de zangstudio ben ik sinds 2018 werkzaam als stem-actrice en heb sindsdien mooie rollen in animatiefilms en series mogen inspreken. Ook werk ik voor STENT Casting en daarvoor werk ik met enige regelmaat mee aan camera-repetities voor verschillende tv programma’s. 

Sinds vorig jaar ben ik gecertificeerd docent in de Vocal Core™, de unieke zangmethode van ZangProfs. En geef ik les vanuit mijn studio in Amersfoort. Ik kijk er ontzettend naar uit om nieuwe leerlingen te mogen ontvangen en jou verder te helpen in je zangcarrière! 

Michelle over de Vocal Core

Michelle: “Tijdens mijn opleiding aan het conservatorium heb ik mij verdiept in verschillende zangmethodes. Dit heeft mij heel veel geholpen, maar op een gegeven moment merkte ik dat er verschillende dingen toch niet werkten. Op dat moment kwam de Vocal Core™  op mijn pad en dit was een verademing! De Vocal Core™  is namelijk een ontzettende heldere methode waarin niets vaag is. Nooit meer twijfelen of bepaalde noten zullen lukken, maar precies weten wat je moet doen, zodat jij volledige controle hebt over je stem. Ik ben trots dat ik in deze methode les mag geven!”

Zin om een les te boeken bij Michelle? Je bent welkom!

Liever eerst meer lezen over ZangProfs?

Tarief:

30 minuten – €27,50 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €22,73 onder 21 jaar

60 minuten – €55,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €45,45 onder 21 jaar

Studio Amersfoort:

Brenninkmeijerlaan 52
Hooglanderveen