Zangles in Amersfoort

Zangles in Amersfoort

Zoek je een zangdocent in Alkmaar? Michelle Smit gaat met veel plezier aan de slag om jou te helpen aan een betere zangtechiek, samen een vocale uitdaging aan te pakken of een auditie voor te bereiden.

Met Vocal Core™ zangmethode van ZangProfs leer je niet alleen beter zingen, maar leren we jou ook wat je kunt doen (of laten) om in alle omstandigheden geweldig te zingen. Want pas als je begrijpt hoe je zanginstrument werkt, krijg je als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan hoef niet meer te twijfelen of een toon komt en of je de noot wel gaat halen. Of kies je ervoor om een nummer eens in een andere muziekstijl te zingen. Dat lukt je, omdat je precies weet wat je moet doen en waarom dat zo werkt.

Benieuwd? Michelle Smit geeft zangles aan amateurzangers en (semi)profs. Binnenkort ook aan jou? Ook wanneer je een auditie wilt voorbereiden, dan coacht Michelle je graag.

Zangles in Amersfoort van 10 tot 80-plus

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Michelle een privé of een duo-zangles volgen. Of je al langer zingt in een koor of bij een musicalvereniging of je denkt aan je eerste les: je bent welkom. Ook als je vrees hebt om voluit te zingen of bang bent dat je niet zuiver zingt: daar gaan we mee aan de slag. Michelle geeft les aan kinderen en aan volwassenen. Wist je dat de oudste ZangProfs-leerling 81 jaar is? Je bent nooit te oud om te zingen!

Michelle Smit

Zangdocent in de Vocal Core™

Hoi, mijn naam is Michelle, ik ben zangeres, (stem)actrice en zangdocent in Amersfoort. Na mijn afstuderen aan het ArtEZ conservatorium, richting Muziektheater, speelde ik verschillende rollen in o.a. de familiemusicals Hotel de Grote L en Toms Magische Speelgoedwinkel. Op dit moment kun je me horen in verschillende films en series zoals Disney’s Disenchanted en de huidige leader van Pokemon.

Het moment dat de Vocal Core™ een paar jaar geleden op mijn pad kwam, was voor mij een verademing! Tijdens mijn opleiding verdiepte ik mij al in verschillende zangmethodes. Dit hielp veel, maar ik merkte dat er verschillende dingen toch niet werkten. De Vocal Core™ geeft zoveel helderheid over je stem dat je nooit meer hoeft te twijfelen, maar in alle omstandigheden precies weet wat je moet doen.

Ik ben trots dat ik in deze methode les mag geven en kijk ernaar uit om je in mijn studio te
ontvangen!

Zin om een zangles in Amersfoort te boeken bij Michelle? Je bent welkom!

Zangles annuleren of verzetten

april 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Liever eerst meer lezen over ZangProfs?

Tarief:

60 minuten – €57,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,11 onder 21 jaar

Duo zangles – €43 (incl btw) per leerling
Duo zangles – €35,54 (onder 21 jaar) per leerling

Studio Amersfoort:

Brenninkmeijerlaan 52
Hooglanderveen