Zangles in Arnhem

Zangles in Arnhem

Marleen van der Loo

Advanced Zangdocent in de Vocal Core™

Pas als je begrijpt hoe je zanginstrument werkt, krijg je als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan hoef niet meer te twijfelen of een toon komt en of je de noot wel gaat halen. Je weet namelijk precies wat je moet doen. Onzekerheid verdwijnt als sneeuw voor de zon en nog mooier: je kunt veel meer met je stem bereiken dan je nu denkt!

Bij ZangProfs leer je niet alleen beter zingen, maar ook hoe je zanginstrument werkt en hoe alles samenwerkt. En dan weet je wat je kunt doen (of laten) om in alle omstandigheden geweldig te zingen! Vele professionele en amateurzangers zingen avond aan avond met plezier en gemak dankzij de, door Rein Kolpa ontwikkelde, Vocal Core zangmethode.

In Arnhem volg je zangles bij Marleen van der Loo. Marleen is al ruim 30 jaar actief in Nederland en Europa als zangeres en actrice. Ze speelde o.a. hoofdrollen in musicals als Elisabeth, Evita, MAMA MIA!, Aida, 3 Musketiers, Cyrano ( Duitsland), Nine, Hello Dolly, Footloose, Cats, Ciske de Rat,1953-de Musical, Kruimeltje, Aspects of Love, Love Story, Tom’s Magische Speelgoedwinkel, Liften, BenX (België),Wickie de Viking, Muerto (België), Chaplin (België) Come from Away. Ze maakte ze deel uit van de wereldpremière cast van de musical Tanz Der Vampire (Wenen) in de regie van Roman Polanski.

Marleen: ‘Zingen volgens de Vocal Core™  methode is een fantastische ontdekkingsreis naar het vinden van je eigen stem. Het is een manier om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is en om daarin de voor jou juiste keuzes te maken. Hoe fantastisch is het om alle stemkleuren waar je van houdt te kunnen trainen?  En om nooit meer het label opgeplakt krijgen van één bepaalde stijl waardoor je misschien belangrijke audities of mooie rollen misloopt? In de Vocal Core methode is zingen ontdaan van alle vaagheden en daardoor behapbaarder en leuker dan ooit!’

Kom je binnenkort kennismaken?
Komende maanden speelt Marleen de rol van Julia in de musical 40-45. Vanwege haar drukke agenda geeft ze vanaf 4 juli t/m eind december 2024 helaas geen zanglessen. In januari gaat haar agenda weer open. Tot die tijd ben je van harte welkom bij Tessa Jongeleen, onze andere zangdocente in Arnhem.

Tarief:

60 minuten – €61,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten Duozangles (incl btw) boven 21 jaar – €45,75 (per leerling)


60 minuten – €50,41 onder 21 jaar
60 minuten Duozangles onder 21 jaar – €37,81 (per leerling)

Studio:

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1
Arnhem

Hoogkana 12
Ingen