Zangles in Arnhem

Als je iets leuk vindt, wil je beter worden. Dat geldt natuurlijk ook voor zingen. Of je nou een professionele of een amateurzanger bent: om beter te worden, moet je weten hoe je zanginstrument werkt.

Misschien klinkt dat wat gek. Maar dat is het niet. Want als je weet hoe je zanginstrument werkt, hoe het samenwerkt en waarom het zo werkt, weet je wat je moet doen als iets je ergens tegenaan loopt. Dan lukt het je om die hoge noot wel te halen. Of om meer volume te maken. Zingen wordt minder vaag, makkelijker én je gaat beter zingen!

De oprichter van ZangProfs, Rein Kolpa (onder ander bekend van Les Miserables en The Sound of Music), deed jarenlang onderzoek naar de werking van de stem. Met die kennis ontwikkelde hij de Vocal Core, een unieke zangmethode. Vele professionele en amateurzangers volgden afgelopen jaren les bij ZangProfs en zijn enthousiast over de methode.

Milan van Waardenburg (Anastasia Schevingen, Frozen Hamburg) zegt bijvoorbeeld: De Vocal Core is een alles omvattende, maar vooral ook eenvoudig te begrijpen methode die je stem in topvorm brengt. Vom ganzen herzen: dankjewel!

In Arnhem en Ingen geeft zangeres en actrice Marleen van der Loo zangles aan amateurzangers en (semi)profs. Binnenkort ook aan jou?

Over Marleen van der Loo

Advanced Zangdocent in de Vocal Core™

Marleen is al ruim 30 jaar actief in Nederland en Europa als zangeres en actrice. Ze speelde o.a. hoofdrollen in musicals als Elisabeth, Evita, MAMA MIA!, Aida, 3 Musketiers, Cyrano ( Duitsland), Nine, Hello Dolly, Footloose, Cats, Ciske de Rat,1953-de Musical, Kruimeltje, Aspects of Love, Love Story, Tom’s Magische Speelgoedwinkel, Liften, BenX (België),Wickie de Viking, Muerto (België) en Chaplin (België). Ze maakte ze deel uit van de wereldpremière cast van de musical Tanz Der Vampire (Wenen) in de regie van Roman Polanski. Nu staat Marleen in de musical ‘Come from Away’.

Marleen: ‘Zingen volgens de Vocal Core™  methode is een fantastische ontdekkingsreis naar het vinden van je eigen stem. Het is een manier om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is en om daarin de voor jou juiste keuzes te maken. Hoe fantastisch is het om alle stemkleuren waar je van houdt te kunnen trainen?  En om nooit meer het label opgeplakt krijgen van één bepaalde stijl waardoor je misschien belangrijke audities of mooie rollen misloopt? In de Vocal Core methode is zingen ontdaan van alle vaagheden en daardoor behapbaarder en leuker dan ooit!’

Tarief:

60 minuten – €61,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €50,41 onder 21 jaar

Studio:

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1
Arnhem

Hoogkana 12
Ingen

Marleen van der Loo