Zangles in Arnhem

Zangles in Arnhem

Wil jij werken aan een gezonde zangtechniek?
Of aan een vocale uitdaging?
Een auditie voorbereiden misschien?

In Arnhem kun jij, In Arnhem kun jij, amateur of (semi)prof, zangles volgen bij Tessa Jongeleen en Marleen van der Loo. Ze geven beiden les volgens de Vocal Core™ zangmethode van ZangProfs.

Voor veel zangers is zingen vaag. Maar wanneer jij begrijpt hoe je zanginstrument werkt en hoe alles daarbinnen samenwerkt, krijg je als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan hoef niet meer te twijfelen of een toon komt en of je de noot wel gaat halen. Je weet tijdens het zingen namelijk precies wat je moet doen. Bij ZangProfs leer je dus niet alleen beter zingen, maar weet je ook wat je moet doen (of laten) om in alle omstandigheden geweldig te zingen!

Vele professionele en amateurzangers zingen avond aan avond met plezier en gemak dankzij de, door Rein Kolpa ontwikkelde, zangmethode.

Tessa Jongeleen en Marleen van der Loo geven allebei zangles in Arnhem, we stellen ze graag aan je voor.

Tessa Jongeleen

Zangdocent in Vocal Core™

Tessa is zangeres en actrice en is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie. Tessa was o.a. te zien in Isadora en Happily ever afgestudeerd. Ook heeft ze als zangeres op een cruiseschip gewerkt en stond ze in het Tapastheater (nu Scala) met haar eigen voorstelling ‘Sterrenstof’. Naast de zanglessen bij Zangprofs geeft Tessa ook zang- en musicallessen bij verschillende musicalscholen voor kinderen.

Zangles in Gouda - Tessa Jongeleen
Marleen van der Loo

Boek je zangles:

Tarieven
Zangles 30 minuten€31,00
Zangles 30 minuten (onder 21 jaar)€25,62
Duo zangles 30 minuten (per leerling)€23,25
Duo zangles 30 minuten (onder 21 jaar, per leerling)€19,21

Locaties Tessa:
Arnhem Zuid: Waddinxveenstraat 6
Arnhem Centrum: Theater de Leeuw, Leeuwensteinplein 1


Marleen van der Loo

Master zangdocent in Vocal Core™

Marleen is al ruim 30 jaar actief in Nederland en Europa als zangeres en actrice. Ze speelde o.a. hoofdrollen in musicals als Elisabeth, Evita, MAMA MIA!, Aida, 3 Musketiers, Cyrano ( Duitsland), Nine, Hello Dolly, Footloose, Cats, Ciske de Rat,1953-de Musical, Kruimeltje, Aspects of Love, Love Story, Tom’s Magische Speelgoedwinkel, Liften, BenX (België),Wickie de Viking, Muerto (België) en Chaplin (België). Ze maakte ze deel uit van de wereldpremière cast van de musical Tanz Der Vampire (Wenen) in de regie van Roman Polanski. In 2023 speelde Marleen in de musical ‘Come from Away’, nu is ze te zien in Je, Anne.

Marleen van der Loo - zangles in Arnhem en Ingen
Marleen van der Loo

Komende maanden speelt Marleen de rol van Julia in de musical 40-45. Vanwege haar drukke agenda geeft ze vanaf 4 juli t/m eind december 2024 helaas geen zanglessen.

Boek je zangles:

Tarieven
Zangles 60 minuten€61
Zangles 60 minuten (onder 21 jaar)€45,75
Duo zangles 60 minuten (per leerling)€50,41 
Duo zangles 60 minuten (onder 21 jaar, per leerling)€37,81

Studio Marleen:

Theater De Leeuw
Leeuwensteinplein 1