Zangles in Arnhem – Tessa Jongeleen

Zangles in Gouda - Tessa Jongeleen

Hoi, mijn naam is Tessa Jongeleen en ik geef zanglessen in Arnhem Zuid. Vanaf half juli geef ik ook les in Theater de Leeuw, in het centrum van Arnhem.

In mijn zangstudio’s ontmoet ik allerlei mensen die beter willen zingen, die willen werken aan hun zangtechniek. De een begint net, een andere leerling heeft eindelijk weer eens tijd voor zichzelf en wil heel graag vaker of beter zingen. Vaak hebben mijn leerlingen een specifieke vraag, bijvoorbeeld:

  • Last van een schorre of hese stem tijdens het zingen.
  • Het lastig vinden om bepaalde noten in een nummer te halen.
  • Zuiver zingen lukt nog niet altijd
  • Met veel plezier in een koor, band of bij een musicalvereniging zingen, maar wat extra lessen kunnen gebruiken.

Wat jouw niveau is of welke je vraag je ook hebt, tijdens de zanglessen gaan we werken aan jouw zangtechniek! Ik werk met de Vocal Core™ methode van ZangProfs. Je leert hoe je zanginstrument werkt, en daardoor krijg jij als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan weet je bijvoorbeeld precies hoe je die hoge noot gaat zingen, hoe je meer warmte toevoegt aan je stem of hoe je in een andere muziekstijl kunt zingen. En ga je merken dat je echt beter gaat zingen!

Zangles in Arnhem van 10 tot 80-plus

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij een privé of een duo-zangles volgen. Of je al langer zingt in een koor of bij een musicalvereniging of je denkt aan je eerste les: je bent welkom. Ook als je vrees hebt om voluit te zingen of bang bent dat je niet zuiver zingt: daar gaan we mee aan de slag. Ik geef les aan kinderen en aan volwassenen. Wist je dat de oudste Zangprofs-leerling 81 jaar is? Je bent nooit te oud om te zingen!

Even voorstellen…

Zangdocent in de Vocal Core™

Mijn roots liggen in Gouda. In mijn jeugd speelde ik 10 jaar lang bij het Jeugdtheaterhuis Zuid Holland en had ik zangles bij de Muziekschool in Gouda. Ik verhuisde naar Amsterdam voor mijn opleiding aan de Frank Sanders Akademie. Daarna zong en speelde ik o.a. in de voorstellingen Isadora, Happily ever afgestudeerd en She Loves Me. Ook stond ik in het TapasTheater met mijn eigen voorstelling ‘Sterrenstof’. Zo tof om te doen.

Vroeger kreeg ik tijdens mijn zanglessen weleens te horen dat iets helemaal niet mijn stijl was. Dat ik dat nummer helemaal niet kon zingen, dat het niets voor mij zou zijn. Dan werd ik in een bepaalde hoek gedrukt. Dat is helemaal niet nodig!

De Vocal Core™, de zangmethode van ZangProfs, heeft mij geleerd dat je kunt zingen wat JIJ zou willen. In wat voor stijl dan ook. En dat je zelf de keuze kunt maken hoe je een bepaalde noot wilt laten klinken.
Dat gemak gun ik jou ook!

In deze video stelt Tessa zich voor. Ze is onlangs verhuisd en heeft het hier over Amsterdam en Gouda. Een nieuw filmpje is in de maak.

Over de zanglessen in Arnhem

Bij ZangProfs zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Je kunt een privéles van 30 minuten boeken, of samen met een vriend(in), partner of koormaatje een duo-zangles volgen. Voor leerlingen onder 21 jaar is een gereduceerd tarief mogelijk. We werken niet met een minimum aantal lessen, ook niet met een vast moment per week. Jij bepaalt hoe vaak en wanneer je zangles volgt: een keer per week, of een keer per maand. Lekker flexibel dus. In mijn online agenda zie je wanneer ik plek heb, jouw zangles boek je eenvoudig online. Let op: ik geef les in Arnhem Zuid en in Theater de Leeuw. Rechtsboven kun je switchen tussen deze twee agenda’s.

Tarieven
Zangles 30 minuten€31,00
Zangles 30 minuten (onder 21 jaar)€25,62
Duo zangles 30 minuten (per leerling)€23,25
Duo zangles 30 minuten (onder 21 jaar, per leerling)€19,21

Locaties:

Zangstudio Arnhem Zuid
Waddinxveenstraat 6

Zangstudio Arnhem Noord
Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1

Liever eerst meer info?
Wil je meer info voordat je een zangles in Arnhem boekt? Dat snappen we. Misschien wil je liever eerst meer lezen over ZangProfs? Of heb je een specifieke vraag aan ons, of voor Tessa? Stuur dan even een mailtje naar info@zangprofs.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!