Zangles in Dongen

Als je iets leuk vindt, wil je beter worden. Dat geldt natuurlijk ook voor zingen. Of je nou een professionele of een amateurzanger bent: om beter te worden, moet je weten hoe je zanginstrument werkt.

Misschien klinkt dat wat gek. Maar dat is het niet. Want als je weet hoe je zanginstrument werkt, hoe het samenwerkt en waarom het zo werkt, weet je wat je moet doen als iets je ergens tegenaan loopt. Dan lukt het je om die hoge noot wel te halen. Of om meer volume te maken. Zingen wordt minder vaag, makkelijker én je gaat beter zingen!

De oprichter van ZangProfs, Rein Kolpa (onder ander bekend van Les Miserables en The Sound of Music), deed jarenlang onderzoek naar de werking van de stem. Met die kennis ontwikkelde hij de Vocal Core, een unieke zangmethode. Vele professionele en amateurzangers volgden afgelopen jaren les bij ZangProfs en zijn enthousiast over de methode.

Milan van Waardenburg (Anastasia Schevingen, Frozen Hamburg) zegt bijvoorbeeld: De Vocal Core is een alles omvattende, maar vooral ook eenvoudig te begrijpen methode die je stem in topvorm brengt. Vom ganzen herzen: dankjewel!

In Dongen (regio Tilburg/Breda) geeft zangeres en actrice Isabelle van Gelderen zangles aan amateurzangers en (semi)profs. Binnenkort ook aan jou?

Over Isabelle

Advanced Zangdocent in de Vocal Core™

Isabelle studeerde aan het conservatorium te Tilburg in de richting muziektheater af in 2008. Waarna zij in verschillende grote musicals speelde, waaronder The Sound of Music en Mary Poppins.

Daarnaast is zij altijd actief geweest als spel -, dans en zangdocente op verschillende scholen. Ze regisseerde verschillende amateurgezelschappen en startte in 2014 haar eigen Theaterschool Tintelbelle  waar ondertussen 250 kinderen en volwassenen wekelijks komen zingen en acteren.

Isabelle: “De Vocal Core™  gaf mij de helderheid die ik miste in mijn eigen techniek, maar ook in die van mijn leerlingen. Ik hoor nu vastgeroeste gewoontes en probeer daar jouw ware stem onder vandaan te halen. Het moment dat iemand zijn ‘ware’ geluid hoort is magisch. Dat wat je van tevoren dacht dat onmogelijk was blijkt ineens zo makkelijk te gaan. En vanuit dat pure geluid is ineens alles mogelijk, alles is een keuze!”

Tarief:

60 minuten – €61,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €50,41 onder 21 jaar

Studio:

Tintelbel
Heuvelstraat 5
Dongen