microfoon

Zangles in Hilversum

Rein Kolpa

Master zangdocent in Vocal Core™
Auteur van de Vocal Core™ methode

Rein is de grondlegger en eigenaar van ZangProfs en de Vocal Core™, en geeft zelf ook zanglessen aan professionals en aankomende professionals. Hij heeft klassiek zang gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en heeft jaren lang rollen gezongen in operahuizen in Nederland, Duitsland, België en Engeland.

Vanaf 1996 is Rein musicals gaan zingen en heeft hij veel musical-rollen gespeeld waaronder Utterson (Jekyll and  Hyde), Marius (Les Miserables), Billy Lawler (42nd Street), Aramis (3 Musketiers), Kapitein von Trapp (Sound of Music) en Oberon (Droomvlucht). Voor een volledig overzicht kan je kijken op de site van Rein

Rein: ‘Ik heb de Vocal Core™ ontwikkeld om mijn zangstudenten te laten inzien hoe logisch je zanginstrument werkt en makkelijk je vanuit die kennis je stem onder controle kan krijgen. Over zingen wordt vaak heel moeilijk gedaan en zijn veel zangmethodes heel uitgebreid. Hierdoor snap je al snel niet meer wat de bedoeling is en loop je vast.

Rein Kolpa

Tarief:

60 minuten – €70,00 (incl. btw) boven 21jaar
60 minuten – €57,85 onder 21 jaar

Studio Rein:

Hyacintenlaan 1
Hilversum


Esther Lindenbergh

Advanced Zangdocent in de Vocal Core™

Na het behalen van haar propedeuse aan Dansacademie Lucia Marthas te Groningen in 2012 vervolgde Esther haar opleiding aan de Frank Sanders Akademie voor Musical- en Muziektheater te Amsterdam waar zij in 2016 afstudeerde.

Tijdens haar opleiding was zij te zien in de theatervoorstellingen ‘Sonneveld in DeLaMar’ van Stage Entertainment Nederland, ‘Willem Ruis – De show van zijn leven’ van Janke Dekker Producties en ‘We Want More!’ van Bos Theaterproducties.

Van 2016 tot 2020 was Esther deel van het orkest van Tineke Schouten als zangeres, actrice, violiste, danseres, celliste en fluitiste in de voorstellingen ‘T-Splitsing’ (2016 – 2018) en ‘Highlights’ (2018 – 2020).

In 2018 speelde Esther in de muziektheatervoorstelling ‘Hold On’ op Theaterfestival Boulevard te ‘s-Hertogenbosch als actrice, zangeres en violiste onder regie van Sytske van der Ster.

Van 2019 t/m 2021 speelde Esther in de kindervoorstelling ‘Wagners Ring’ van Garage TDI als actrice, zangeres, violiste, celliste en fluitiste.

In juli 2021 speelde Esther de voorstelling ‘Nachtvlinder’ van Theatergroep De Opposanten te Zwolle. Daarnaast tourde zij door Nederland met haar liedjesprogramma ‘Liedpost’.

Ook is Esther internationaal op televisie te zien in de Disney jeugdserie ‘Find me in Paris’ in de rol van ballerina Jenna Bicks in seizoen 2 en 3.

Naast haar werk als uitvoerend artiest is Esther sinds 2018 gecertificeerd zangdocent in de Vocal Core™ van Rein Kolpa en geeft zij zangles aan zowel amateurs als (semi)professionals.

Esther: ‘Als je al je talenten benut, kun jij je als artiest onderscheiden. Inzicht krijgen in je zanginstrument is daarbij van groot belang. Door de Vocal Core™  leer je optimaal je stem te gebruiken’.

Tarief:

60 minuten – €56,00 (incl. 0% btw)

Studio Esther:

2e Nieuwstraat 39
Hilversum