Zangles in Maarssen & Amsterdam

Zangles in Maarssen & Amsterdam

Isa Gommers

Onze zangdocent Isa Gommers stelt zich graag aan je voor:

“Hoi, mijn naam is Isa Gommers en ik ben zangleraar in Maarssen/Utrecht. In mijn zangstudio’s ontmoet ik allerlei mensen die graag zingen, zowel tieners als volwassenen. De een begint net met zingen, een andere leerling heeft eindelijk weer eens tijd voor zichzelf en wil heel graag vaker of beter zingen. Vaak hebben mijn leerlingen een specifieke vraag, bijvoorbeeld:

  • Last van een schorre of hese stem tijdens het zingen.
  • Het lastig vinden om bepaalde noten in een nummer te halen.
  • Zuiver zingen lukt nog niet altijd
  • Met veel plezier in een koor, band of bij een musicalvereniging zingen, maar wat extra lessen kunnen gebruiken.

Wat jouw niveau is of welke je vraag je ook hebt, tijdens de zanglessen gaan we werken aan jouw zangtechniek! Ik werk met de Vocal Core™ methode van ZangProfs. Je leert hoe je zanginstrument werkt, en daardoor krijg jij als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan weet je bijvoorbeeld precies hoe je die hoge noot gaat zingen, hoe je meer warmte toevoegt aan je stem of hoe je in een andere muziekstijl kunt zingen.

Ik geloof erin dat je door die kennis van je zanginstrument, je vrijheid zal ervaren tijdens het zingen. Hierdoor kan je zoveel meer met je stem dan dat je ooit had durven dromen. En daar gaat voor mij zingen over, je vrij voelen, jezelf kunnen uiten en daardoor genieten van wat je doet.” 

Even voorstellen…

Zangdocent in de Vocal Core™

Isa heeft aan de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater gestudeerd. Nadat ze afgestudeerd was, begon ze aan de opleiding tot camera actrice aan de Film Actors Academy Amsterdam. Daarnaast speelde ze in de familiemusical Omnia en was ze onderdeel van de muziekgroep GROEN.

Nu werkt Isa als actrice en danseres in de Efteling, werkt ze op diverse plekken als zangeres en actrice, geeft ze musicallessen bij Telekids Musicalschool, werkt ze als kinderbegeleider op de set van GTST. Ook geeft ze zanglessen bij de Frank Sanders Akademie en voor ZangProfs in Maarssen en Amsterdam.

Isa: “Sinds ik een klein meisje ben zing ik al. Toch merkte ik dat ik steeds tegen dezelfde dingen aanliep en wist ik niet hoe ik dit goed aan kon pakken. Toen ik begon met de zanglessen bij ZangProfs, kreeg ik duidelijke handvatten over wat mijn stem allemaal kan en hoe ik dat kan inzetten. Hierdoor kreeg ik meer vertrouwen en kon ik veel meer dan ik ooit had gedacht. Ik ben zo blij dat ik alle kennis die ik heb mag doorgeven aan mijn leerlingen. Ik wil mijn leerlingen het vertrouwen geven dat als je weet hoe je zanginstrument werkt, je keuzes maakt en je van het zingen geniet, je meer kan dan je ooit zult denken.”

Over de zanglessen in Maarssen en Amsterdam

Bij ZangProfs zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Of je al langer zingt in een koor of bij een musicalvereniging of je denkt aan je eerste les: je bent welkom. Wist je dat de oudste Zangprofs-leerling 81 jaar is? Je bent nooit te oud om te zingen!

Je kunt een privéles van 30 minuten boeken, of samen met een vriend(in), partner of koormaatje een duo-zangles volgen. Voor leerlingen onder 21 jaar is een gereduceerd tarief mogelijk. Je boekt per halfuur, maar je kan zeker ook 2 maal een halfuur achter elkaar boeken zodat je 1 uur les hebt. We raden dit vooral aan voor de eerste les en voor leerlingen vanaf 18 jaar oud.

Bij ZangProfs werken we niet met een minimum aantal lessen, ook niet met een vast moment per week. Jij bepaalt hoe vaak en wanneer je zangles volgt: een keer per week, of een keer per maand. Lekker flexibel dus. In mijn online agenda zie je wanneer ik plek heb, jouw zangles boek je eenvoudig online.

Online agenda Amsterdam
Online agenda Maarssen

Wat kost een zangles

Tarieven
Zangles 30 minuten€28,90
Zangles 30 minuten (onder 21 jaar)€23,88
Duo zangles 30 minuten (per leerling)€21,68
Duo zangles 30 minuten (onder 21 jaar, per leerling)€17,91

Studio’s:

Zwanenkamp 62
Maarssen

Jacob van Lennepstraat 52 IV
Amsterdam

Liever eerst meer info?

Wil je meer info voordat je een zangles in Maarssen of Amsterdam boekt? Dat snappen we. Misschien wil je liever eerst meer lezen over ZangProfs? Of heb je een specifieke vraag aan ons, of voor Isa? Stuur dan even een mailtje naar info@zangprofs.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!