Zangles in Noordwijk

Zangles in Noordwijk

Mirjam Mertens

Zoek je een zangdocent in Noordwijk? Mirjam Mertens gaat met veel plezier aan de slag om jou te helpen aan een betere zangtechiek, een vocale uitdaging aan te pakken of een auditie voor te bereiden.

Met Vocal Core™ zangmethode van ZangProfs leer je niet alleen beter zingen, maar leren we jou ook wat je kunt doen (of laten) om in alle omstandigheden geweldig te zingen. Want pas als je begrijpt hoe je zanginstrument werkt, krijg je als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan hoef niet meer te twijfelen of een toon komt en of je de noot wel gaat halen. Of kies je ervoor om een nummer eens in een andere muziekstijl te zingen. Dat lukt je, omdat je precies weet wat je moet doen en waarom dat zo werkt.

Over Mirjam Mertens

Zangdocent in de Vocal Core™

Mirjam heeft Muziektheater gestudeerd aan het conservatorium van ArtEZ in Arnhem. Tijdens haar opleiding speelde ze op Oerol in de voorstelling ‘De Iedereen’.

Na haar afstuderen speelde ze in verschillende muziektheatervoorstellingen, zoals ‘De Boom en de Jongen’, ‘Isadora’ en ‘Atalanta’. Daarnaast vormde Mirjam van 2017 tot 2021 samen met Eva Fiselier en Maartje Goes muziektheatercollectief EMMA. In 2019 stond EMMA met hun eigen voorstelling COCON in de halve finale en de finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In datzelfde jaar stonden ze ook in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar zij de Persoonlijkheidsprijs wonnen.

Sinds 2019 is Mirjam leadzangeres in verschillende coverbands. Naast haar uitvoerende werk geeft Mirjam muziekles in het basis- en voortgezet onderwijs, heeft zij een aantal jaren een koor gedirigeerd en geeft privé-zanglessen in Noordwijk.

“Ondanks mijn opleidingen en ervaring als zangeres bleef ik tijdens optredens, repetities en het voorbereiden van audities tegen dingen aanlopen. Bepaalde nummers en noten goed zingen werden toevalstreffers en vooral maar hopen dat het die ene keer zou lukken. Totdat ik uitkwam bij de Vocal Core™. Wat een verademing! Niks is meer vaag, eenvoud staat voorop. Hopen en gokken op die bepaalde noot is niet meer nodig.

Als je weet wat je moet doen, kun je echt zo veel meer dan je van tevoren dacht. Ik ben trots dat ik in deze methode mag lesgeven en hoop mijn leerlingen mee te nemen op een ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van hun stem, die ik zelf ook heb mogen maken. De Vocal Core maakt zingen leuk, veelzijdig en makkelijk.”

Zin om een zangles in Noordwijk te boeken bij Mirjam? Je bent welkom!

In haar online agenda zie je wanneer Mirjam tijd heeft en kun je gelijk je zangles boeken. Haar agenda is behoorlijk vol, waarschijnlijk moet je even doorscrollen naar september/oktober om de beschikbare data te zien.

Hoeveel kost zangles in Noordwijk?

Tarieven
Zangles 30 minuten€29,95
Zangles 30 minuten (onder 21 jaar)€24,75
Duo zangles 30 minuten (per leerling)€22,46
Duo zangles 30 minuten (onder 21 jaar, per leerling)€18,56

Studio Noordwijk:

Hoogwakersbosstraat 12
of
Pickéstraat 69