Zangles in Purmerend

Zangles in Purmerend

Zoek je een zangdocent in Purmerend? Mijn naam is Kylian de Rooij, in mijn zangstudio in de NKT Theaterschool in Purmerend ontmoet ik allerlei mensen die beter willen zingen, die willen werken aan hun zangtechniek. De een begint net, een andere leerling heeft eindelijk weer eens tijd voor zichzelf en wil heel graag vaker of beter zingen. Vaak hebben mijn leerlingen een specifieke vraag, bijvoorbeeld:

Zangles in Purmerend - Kylian de Rooij
  • Last van een schorre of hese stem tijdens het zingen.
  • Het lastig vinden om bepaalde noten in een nummer te halen.
  • Zuiver zingen lukt nog niet altijd
  • Met veel plezier in een koor, band of bij een musicalvereniging zingen, maar wat extra lessen kunnen gebruiken.

Wat jouw niveau is of welke je vraag je ook hebt, tijdens de zanglessen gaan we werken aan jouw zangtechniek! Ik werk met de Vocal Core™ methode van ZangProfs. Je leert hoe je zanginstrument werkt, en daardoor krijg jij als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan weet je bijvoorbeeld precies hoe je die hoge noot gaat zingen, hoe je meer warmte toevoegt aan je stem of hoe je in een andere muziekstijl kunt zingen. En ga je merken dat je echt beter gaat zingen!

Zangles in Purmerend van 10 tot 80-plus

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij een privé of een duo-zangles volgen. Of je al langer zingt in een koor of bij een musicalvereniging of je denkt aan je eerste les: je bent welkom. Ook als je vrees hebt om voluit te zingen of bang bent dat je niet zuiver zingt: daar gaan we mee aan de slag. Ik geef les aan kinderen en aan volwassenen. Wist je dat de oudste Zangprofs-leerling 81 jaar is? Je bent nooit te oud om te zingen!

Even voorstellen…

Zangdocent in de Vocal Core™

Mijn naam is Kylian de Rooij, ik ben zanger, acteur en poppenspeler. En nu ook zangdocent bij ZangProfs in Purmerend. Als kind was ik al actief bij de NKT Theaterschool, de plek waar ik nu zangles geef. Een vooropleiding bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts was daarna een logische keuze. Net als mijn studie aan de Frank Sanders Akademie voor Muziek en Musicaltheater.

Ik sta dagelijks op het podium, ik speelde o.a. in Brandweerman Sam, Assepoester, Roodkapje en ik ben nu te zien in Willem Junior.

Zingen moet leuk zijn, vind ik. Toch hoor ik vaak in mijn omgeving dat mensen tegen problemen aanlopen, waardoor het lastig is om nog plezier te vinden in zingen. Ik ben ervan overtuigd dat The Vocal CoreTM, de zangmethode van ZangProfs, je helderheid geeft over je zangtechniek en je niet alleen beter, maar ook met meer plezier gaat zingen!

Zin om een zangles in Purmerend te boeken? Je bent welkom!

Zangles annuleren of verzetten

april 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Liever eerst meer lezen over ZangProfs?

Tarief:

30 minuten – €28,50 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,56 onder 21 jaar

60 minuten – €57,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,11 onder 21 jaar

Duo zangles 30 minuten – €21,38 (incl btw, per persoon)
Duo zangles 30 minuten – €17,67 onder 21 jaar (per persoon)

Studio Purmerend:
Studio Amsterdam:

Gedempte Singelgracht 16 (op maandagen)
Het Breed 507 (op zaterdagen)

Liever eerst meer info?

Wil je meer info voordat je een zangles in Gouda boekt? Dat snappen we. Misschien wil je liever eerst meer lezen over ZangProfs? Of heb je een specifieke vraag aan ZangProfs, of specifiek voor Kylian? Stuur dan even een mailtje naar info@zangprofs.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!