Zangles in Rotterdam

Zangles in Rotterdam

Als je iets leuk vindt, wil je beter worden. Dat geldt natuurlijk ook voor zingen. Of je nou een professionele of een amateurzanger bent: om beter te zingen, moet je weten hoe je zanginstrument werkt.

Misschien klinkt dat wat raar, maar dat is het niet. Als je weet hoe je zanginstrument werkt, hoe het samenwerkt en waarom het zo werkt, dan weet je wat je moet doen als je ergens tegenaan loopt. Dan lukt het je wel om die hoge noot te halen of om meer volume te maken.

Zingen wordt zo minder vaag, makkelijker én je gaat beter zingen! De oprichter van ZangProfs, Rein Kolpa (onder andere bekend van Les Misérables en The Sound of Music), deed jarenlang onderzoek naar de werking van de stem. Met die kennis ontwikkelde hij de Vocal Core™, een unieke zangmethode. Vele professionele en amateurzangers volgden afgelopen jaren les bij ZangProfs en zijn stuk voor stuk enthousiast over de methode.

Milan van Waardenburg (Anastasia Scheveningen, Frozen Hamburg, Les Misérables) zegt bijvoorbeeld: De Vocal Core™ is een alles omvattende, maar vooral ook eenvoudig te begrijpen methode die je stem in topvorm brengt. Vom ganzen herzen: dankjewel!

In Rotterdam kun jij, amateur of (semi)prof, zangles volgen bij Ruben Kuppens. Ook wanneer je een auditie wilt voorbereiden coacht Ruben je graag.

Zangles in Rotterdam van 10 tot 80-plus

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Ruben een privé of een duo-zangles volgen. Of je al langer zingt in een koor of bij een musicalvereniging of je denkt aan je eerste les: je bent welkom. Ook als je vrees hebt om voluit te zingen of bang bent dat je niet zuiver zingt: daar gaan we mee aan de slag. Ruben geeft les aan kinderen en aan volwassenen. Wist je dat de oudste ZangProfs-leerling 81 jaar is? Je bent nooit te oud om te zingen!

Ruben Kuppens

Zangdocent in de Vocal Core™

Ruben behaalde in 2015 cum laude zijn Master in Musical Theatre aan Guildford School of Acting en studeerde in 2011 af aan de Frank Sanders Akademie. 

Hij was in Nederland te zien in o.a. Juf Roos gaat op avontuur, Diana & Zonen, Hello, Dolly!, Soldaat van Oranje – De Musical, On Your Feet!, The Rozettes, Voor je ‘t weet en De Nieuwe IJstijd. Ook speelde hij Off West End (Londen) in o.a. Princess Caraboo, Don’t Run en Snoopy!. 

Ruben is al jaren vaste zanger bij The Jukebox Boys en was leadzanger bij AIDA Cruises en backing vocalist bij Sam Bailey. Hij is medeoprichter van De Brug Musicaltheater en als stemacteur betrokken bij verschillende audioboeken en commercials. 

Dit seizoen kruipt Ruben weer in de rol van Gijs in de nieuwe theatervoorstelling ‘Juf Roos – Een partijtje voor Gijs’, te zien door het hele land.

Ruben: “Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Na jarenlange studie was mijn zangtechniek een doolhof aan vaagheden, maar VocalCore leidde me al snel naar de juiste uitgang. Deze eenvoudige maar complete zangtechniek geeft je totale controle waarbij je elke keer het ‘waarom’ kunt beantwoorden. Zo word je de baas over je instrument en kun je gaan genieten van alles wat je stem te bieden heeft.” 

Zin om een zangles in Rotterdam te boeken bij Ruben? Je bent welkom! Op dit moment geeft Ruben iedere dinsdag zangles. Komt dat je niet uit en heeft een andere dag jouw voorkeur. Laat het ons weten, dan kijken wij of we de lesdagen uit gaan breiden.

Ruben Kuppens
december 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Liever eerst meer lezen over ZangProfs?

Tarief:

30 minuten – €28,50 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,55 onder 21 jaar

60 minuten – €57,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,10 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €21,40 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,70 onder 21 jaar (per leerling)

Studio Rotterdam:

Hofpleintheater
Benthemplein 13