Zangles in Zoetermeer bij Dominique Woerdings

Zangles in Zoetermeer bij Dominique Woerdings

Dominique Woerdings
Dominique Woerdings

Zangeres, actrice en zangdocent Dominique Woerdings werkt met ontzettend veel plezier samen met jou aan een gezonde zangtechniek of een specifieke vocale uitdaging. Beginnende of ervaren zanger(es), amateur of prof: je bent welkom bij Dominique

Vaak hebben leerlingen een specifieke vraag, bijvoorbeeld:

  • Last van een schorre of hese stem tijdens het zingen.
  • Het lastig vinden om bepaalde noten in een nummer te halen.
  • Zuiver zingen lukt nog niet altijd
  • Met veel plezier in een koor, band of bij een musicalvereniging zingen, maar wat extra lessen kunnen gebruiken.

Wat jouw niveau is of welke je vraag je ook hebt, tijdens de zanglessen gaan we werken aan jouw zangtechniek! Dominique werkt met de Vocal Core™ methode van ZangProfs. Je leert hoe je zanginstrument werkt, en daardoor krijg jij als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem.

Met die kennis voelt zingen niet langer vaag, maar krijg jij als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. En dan wordt zingen nog leuker! Je weet dan bijvoorbeeld precies hoe je die hoge noot gaat zingen, hoe je meer warmte toevoegt aan je stem of hoe je in een andere muziekstijl kunt zingen. En ga je merken dat jouw zang veel beter wordt!

Zangles in Zoetermeer van 10 tot 80-plus

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Dominique een privé of een duo-zangles volgen. Of je nu al langer zingt, bijvoorbeeld in een koor of bij een musicalvereniging, of je denkt aan je eerste les: je bent welkom. Ook als je vrees hebt om voluit te zingen of bang bent dat je niet zuiver zingt: daar gaan we mee aan de slag!

Even voorstellen

Zangdocent in de Vocal Core™

Dominique is zangeres en actrice. In 2021 studeerde zij af aan de Frank Sanders Akademie. Sindsdien is zij werkzaam in kindertheater als performer en als docent. Daarnaast was ze in 2023 te zien in Mozarts Zauberflöte – the next generation als Papagena.

Over de zanglessen in Zoetermeer

Bij ZangProfs zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Je kunt een privéles van 30 minuten of 60 minuten boeken, of samen met een vriend(in), partner of koormaatje een duo-zangles volgen. Voor leerlingen onder 21 jaar is een gereduceerd tarief mogelijk. We werken niet met een minimum aantal lessen, ook niet met een vast moment per week. Jij bepaalt hoe vaak en wanneer je zangles volgt: een keer per week, of een keer per maand. Lekker flexibel dus.

In de agenda van Dominique zie je wanneer ze plek heeft en boek je je zangles direct online.

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Over de zanglessen in Zoetermeer

Tarieven zangles Zoetermeer
Zangles 30 minuten€29,95
Zangles 30 minuten (onder 21 jaar)€24,75
Duo zangles (per leerling)€22,46
Duo zangles (onder 21 jaar, per leerling)€18,56

Waar vind ik ZangProfs?

Studio Zoetermeer:

Gezondheidscentrum Oosterheem, Oosterheemplein 231

Liever eerst meer info?

Wil je meer info voordat je een zangles in Zoetermeer boekt? Dat snappen we. Misschien wil je liever eerst meer lezen over ZangProfs? Of heb je een specifieke vraag aan ons, of voor Dominique? Stuur dan even een mailtje naar info@zangprofs.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!