microfoon

Zangles online

Davey van Pas

Zangdocent in de Vocal Core™

Davey van Pas is in 2018 afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. Daar behaalde Davey een BA (Hons) in de Uitvoerende Kunsten en Docentschap. Sinds juni 2021 is Davey officieel docent in de “Vocal Core”. 

Davey speelde in verschillende producties in Nederland, zoals Dinnershow Brooklyn Nights (2015-2017), The Christmas Show (2016) en Musicals in Concert (2017-2018).
Momenteel is Davey te zien in de Musical Mary Poppins in het Zweedssprekende theater in Helsinki, Finland. Daar speelt in het ensemble en understudy rollen voor Sir Northbrook en de Politieagent. Daarnaast zal Davey vanaf september te zien zal zijn als Prince Siegfried in de musical Anastasia in Tampere, Finland. 

Davey geeft sinds 2019 groepszanglessen aan de vooropleiding Theater/Zang en Dans/Zang van Joji Na School of Arts in Apeldoorn. Daarnaast geeft hij een op een privézanglessen aan leerlingen van alle leeftijden en niveau’s, waaronder deelnemers van “The Voice Kids”, “The Sound of Music”, musicalverenigingen en diverse koren. 
Davey geeft momenteel uitsluitend online lessen via Zoom en Teams. 

Davey: “Mijn lessen staan voor energie, plezier, uitdaging en zelfvertrouwen. De Vocal Core™  helpt daarbij, omdat je als leerling totale helderheid krijgt over je stem. Het maakt zingen concreet, visueel, voelbaar, tastbaar en hoorbaar. Door met een scherp oog en veel energie les te geven, help ik jou deze kwaliteiten te ontwikkelen en wordt je een zanger(es) met een unieke zangstem!”

Tarief:

30 minuten – €27,50 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €22,73 onder 21 jaar

60 minuten – €55,00 (incl btw) boven 21jaar
60 minuten – €45,45 onder 21 jaar