Nieuw!Zangles in Rotterdam en Alkmaar

Eindelijk kunnen we het delen! Ons team zangdocenten is uitgebreid met Sophie van Hecke en Ruben Kuppens. In de afgelopen maanden zijn zij opgeleid in de Vocal Core™ , de unieke door Rein Kolpa ontwikkelde zangmethodiek.

Dankzij deze uitbreiding kunnen veel meer professionele én amateurzangers nu in 12 steden in Nederland leren hoe ze meer grip op stem krijgen, en uiteindelijk met een betere stem en meer vertrouwen op het toneel of podium staan.

Ruben geeft zangles in Rotterdam en Sophie in Alkmaar. Ook in Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Ingen, Dongen, Gouda, Huizen, Hilversum, Noordwijk en Purmerend kun je zangles bij ZangProfs volgen.

Maak kennis met Ruben of met Sophie!

Zangles in Rotterdam bij Ruben Kuppens
Ruben Kuppens
Zangles in Alkmaar bij Sophie van Hecke
Sophie van Hecke

Rein Kolpa: “We zijn enorm trots dat we ZangProfs uitbreiden met deze geweldige zangdocenten en zo nog veel meer amateurzangers kunnen helpen om hun zangstem te verbeteren. We zien zoveel bevlogen amateurzangers, die zichzelf en hun stem heel graag willen ontwikkelen. Zingen lijkt misschien vaag en onduidelijk, maar dat is het niet als je de juiste kennis hebt over je zanginstrument. De Vocal Core™ helder genoeg uitgelegd. 100% helderheid is de garantie die wij met de Vocal Core™ geven. In de afgelopen jaren hebben we ontzettend veel musicalsterren begeleid, zoals Pia Douwes, Milan van Waardenburg, Wieneke Remmers, Nyassa Alberta, Tessa Sunniva, Jolijn Henneman en Willemijn Maandag. En nu hebben we de ambitie om verder Nederland in te gaan en ook de amateurspelers te begeleiden.

Over de Vocal Core

De Vocal Core™ geeft je inzicht in je hele zanginstrument, dus niet alleen je stem. Je ontdekt je eigen stemkleur en leert alle kleuren van je stem gebruiken. Dat geeft jou als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. En merk je: je gaat echt vooruit, zodat die vurig gewenste (hoofd)rol in zicht komt. Of leer je andere vocale stijlen zingen. Lees meer over de Vocal Core™.

Klik op de button voor meer info over de zanglessen