Zanglessen

Zanglessen in o.a. Hilversum, Amsterdam, Dongen, Arnhem en Ingen

Zanglessen bij ZangProfs worden door verschillende zangdocenten gegeven, die allemaal lesgeven met behulp van de Vocal Core™ zangmethode.

Deze zangmethode is ontwikkeld door Rein Kolpa. Het is naast een zangmethode om te leren zingen en een geweldige methode om mee zanglessen te geven, tevens een heel toegankelijk online methodeboek. Bij ZangProfs kan je dan ook een opleiding volgen tot zangdocent in de Vocal Core™. Kijk op de website voor meer informatie over de Vocal Core™ en het online methodeboek.

Tijdens de zanglessen van een ZangProfs-docent krijg je totale inzicht in je zanginstrument. Je krijgt helder uitgelegd hoe je alle kleuren uit je stem kan halen die je nodig hebt bij het zingen van verschillende zangstijlen zoals musical, pop, rock of klassiek. In het zingen mag niets vaag of ongrijpbaar zijn; bij een ZangProfs-zangdocent krijg je grip op je zingen!

De kosten voor een zangles kan je vinden bij de informatie over de ZangProfs-docenten.

Op de pagina ‘ZangProfs-docenten’ kan je kennismaken met de zangdocenten die voor ZangProfs lesgeven bij jou in de buurt. Ieder jaar komen hier een aantal zangdocenten bij. Tevens kan je op de pagina ‘Gecertificeerde Zangdocenten’ alle zangdocenten zien die de cursus ‘Zangdocent in de Vocal Core™’ succesvol hebben gevolgd en zich hebben gespecialiseerd in de Vocal Core™. Zij geven aan de hand van deze heldere en concrete zangmethode les.

De privé-zanglessen in Noord-Holland (Hilversum, Amsterdam), de Betuwe (Ingen) en Brabant (Dongen) bij een ZangProfs-docent, geven je veel helderheid en controle over je zanginstrument. Zowel amateur zangers als professionele zangers zijn welkom. Acteurs en zangers met een goede basis en/of zangtechniek die een auditie of een rol willen voorbereiden, krijgen de vocale tips en feedback om het beste in zichzelf naar boven te halen.

De finishing touch is bij profs vaak de stap die door tijdgebrek wordt overgeslagen. Deze finishing touch is echter net de x-factor waardoor jij de rol krijgt of waardoor je met zekerheid de moeilijke passages in een nummer tackelt.

Als je overweegt zanglessen te nemen bij een docent van ZangProfs, maar graag eerst even persoonlijk contact wil hebben, kan dat natuurlijk. Stuur dan een berichtje via het onderstaande formulier naar ons en de betreffende docent zal je dan terugbellen.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Workshops en cursussen:

    ZangProfs organiseert verschillende cursussen en zangworkshops. Om te zien welke workshops klik je op de link.