ZangProfs zangdocenten

Alle zangdocenten die voor ZangProfs lesgeven zijn opgeleid en gecertificeerd als zangdocent in de Vocal Core™. Het zijn de beste docenten van ieder cursusjaar en zij zullen jou helderheid geven over jouw stem en zangapparaat. Onder hun begeleiding zal je daardoor het beste uit jouw talent en de liefde voor het zingen halen. In januari breidt ons docententeam weer uit. Hou ons in de gaten!!

ZangProfs locaties

Vind en boek een ZangProfs-zangdocent bij jou in de buurt!

Sophie van Hecke

Geert Groteplein 46
1813 BM Alkmaar
Lees meer

Rein Kolpa / David van den Tempel

Baarsjesweg 202
1057 HS Amsterdam
Lees meer

Michelle Smit

Brenninkmeijerlaan 52
Hooglanderveen
Lees meer

Ashanti Lavooij

Voetbalstraat 463
1062 XK Amsterdam
Lees meer

Tessa Jongeleen

David Ricardostraat 164
1066 LH Amsterdam
Lees meer

Marleen van der Loo

Theater De Leeuw
Leeuwensteinplein 1
6824 DA Arnhem
Lees meer

Marleen van der Loo

Hoogkana 12
4031 ML Ingen
Lees meer

Tessa Jongeleen

Wethouder Venteweg 78 2805 JR Gouda
Lees meer

Rein Kolpa

Hyacintenlaan 1
1215 BA Hilversum
Lees meer

Esther Lindenbergh

2e Nieuwstraat 39
1211 JV Hilversum
Lees meer

Nienke van der Linden

Gooilandweg 174
1271 LC Huizen
Lees meer

Mirjam Mertens

Pickéstraat 69
2201 ER Noordwijk
Lees meer

Mirjam Mertens

Hoogwakersbosstraat 122202 SP Noordwijk
Lees meer

Kylian de Rooij

Gedempte Singelgracht 16
1441 AP Purmerend
Lees meer

Ruben Kuppens

Hofpleintheater
Benthemplein 13
Rotterdam
Lees meer

Davey van Pas

Bakerbos 21, Deil
Zangles in Deil

Pas als je begrijpt hoe je zanginstrument werkt, krijg je als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan hoef niet meer te twijfelen of een toon komt en of je de noot wel gaat halen. Je weet namelijk precies wat je moet doen en waarom dat het zo werkt. Bij Zangprofs leer je dus niet alleen beter zingen, maar leer je ook wat je moet doen om in alle omstandigheden geweldig te zingen! Vele professionele en amateurzangers zingen avond aan avond met plezier en gemak dankzij de, door Rein Kolpa ontwikkelde, Vocal Core zangmethode.

Alkmaar

In Alkmaar kun jij, amateur of (semi)prof zangles volgen bij Sophie van Hecke. Ze stelt zich graag aan je voor!

Sophie van Hecke
Zangdocent in de Vocal Core™

Sophie is zangeres, actrice, theatermaker en geeft zangles in Alkmaar. Sophie is docent aan de Frank Sanders Akademie voor Musical- en Muziektheater in Amsterdam, waar ze zelf, na een vooropleiding Lichte Muziek aan het Conservatorium, in 2003 afstudeerde. Als zangeres beweegt ze tussen kleinkunst-, musical-, pop- en soulmuziek, dus ze is bekend met verschillende stijlen.

Sophie zet zich in voor de nascholing en ontwikkeling van alumni van de Frank Sanders Akademie en produceert daar lessen en masterclasses voor. Ze coacht privé ook vaak leerlingen die gaan auditeren, voor publiek spreken of aan hun rol in een voorstelling willen werken. Naast haar uitvoerende werk geeft Sophie al jaren les in allround musical, liedinterpretatie en zang, zowel aan amateurs als (semi-)professionals en werkt als regisseur en choreograaf.

Sophie: “In de Vocal Core™ heb ik de methode gevonden die mijn vragen over zingen en techniek heeft beantwoord en dat heeft me zo laten groeien. Ik ben dan ook heel enthousiast om jullie vanuit ZangProfs een stap verder te kunnen brengen! Soms raak je verstrikt in het zingen op gevoel of ben je niet meer zeker van je techniek, dat kan je onzeker maken. Als je echt begrijpt wat je doet als zanger en weet hoe je een lied of die moeilijke noten aan kunt pakken kun je door de kennis over je eigen instrument vol vertrouwen zingen. Hoe fijn! Of je nou een serieuze amateur bent of een (jong)professional die meer grip zou willen krijgen of meer verdieping zou willen; de Vocal Core™ biedt je zoveel helderheid. Niet meer op hoop van zegen zingen, maar vanuit kennis over je lijf en stem. Vandaar dat ik docent ben geworden in deze methode, zodat ik het aan jullie door kan geven!

Sophie van Hecke
Sophie van Hecke

Tarief:

30 minuten – €28,50 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,55 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €21,40 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,70 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €57,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,10 onder 21 jaar

Amersfoort

In Amersfoort kun jij, amateur of (semi)prof zangles volgen bij Michelle Smit. Ze stelt zich graag aan je voor!

Michelle Smit
Zangdocent in de Vocal Core™

Michelle: “Tijdens mijn opleiding aan het conservatorium heb ik mij verdiept in verschillende zangmethodes. Dit heeft mij heel veel geholpen, maar op een gegeven moment merkte ik dat er verschillende dingen toch niet werkten. Op dat moment kwam de Vocal Core™  op mijn pad en dit was een verademing! De Vocal Core™  is namelijk een ontzettende heldere methode waarin niets vaag is. Nooit meer twijfelen of bepaalde noten zullen lukken, maar precies weten wat je moet doen, zodat jij volledige controle hebt over je stem. Ik ben trots dat ik in deze methode les mag geven!”

Tarief:

60 minuten – €57,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,11 onder 21 jaar

60 minuten Duo-zangles – €43 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
60 minuten Duo-zangles – €35,54 onder 21 jaar (per leerling)

Studio Amersfoort:

Brenninkmeijerlaan 52
Hooglanderveen


Amsterdam en Hilversum

In Amsterdam geven Rein, David en Ashanti zangles aan amateur- en professionele zangers. Zij stellen zich graag aan je voor:

Rein Kolpa
Master zangdocent in de Vocal Core™
Auteur van de Vocal Core™
Oprichter ZangProfs B.V.

Rein is de grondlegger en eigenaar van ZangProfs en de Vocal Core™, en geeft zelf ook zanglessen aan professionals en aankomende professionals. Rein heeft klassiek zang gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en heeft jaren lang rollen gezongen in operahuizen in Nederland, Duitsland, België en Engeland.

Vanaf 1996 is Rein musicals gaan zingen en heeft hij veel musical-rollen gespeeld waaronder Utterson (Jekyll and  Hyde), Marius (Les Miserables), Billy Lawler (42nd Street), Aramis (3 Musketiers), Kapitein von Trapp (Sound of Music) en Oberon (Droomvlucht). Voor een volledig overzicht kan je kijken op de website van Rein.

Rein: Ik heb de Vocal Core™ ontwikkeld om mijn zangstudenten te laten inzien hoe logisch je zanginstrument werkt en makkelijk je vanuit die kennis je stem onder controle kan krijgen. Het Vocal Core™-methodeboek is een beknopte maar toch complete handleiding om zanglessen in te geven of te krijgen’.

Rein Kolpa

Tarief:

60 minuten – €70,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €57,85 onder 21 jaar

Studio Amsterdam:

Studio Hilversum

Baarsjesweg 202
Amsterdam

Hyacintenlaan 1
Hilversum

David van den Tempel
Top-zangdocent in de Vocal Core™
Creative Manager ZangProfs

David is zanger en acteur. Hij is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie. David was te zien in o.a. Het meisje met het rode haar, Adele Conny, Jasperina – De Grote Drie, Soldaat van Oranje en The Full Monty. Ook speelde hij de rol van Steven Bout in de NPO3 Telefilm Kamp Holland. Vorig seizoen was David te zien in Evita. Op dit moment staat David in de musical Titanic.

David: ‘Goed en gezond zingen is beschikken over een goede techniek. Zodra je de techniek goed beheerst is het vervolgens de kunst om die tijdens het zingen te vergeten en te vertrouwen op je spiergeheugen. Voor mij ligt daar de ambacht van het zingend een verhaal te vertellen. Want hoe je het wendt of keert, het verhaal moet voorop staan. Dat is waar ik in mijn les de nadruk op leg. De VocalCore™ is hierbij de uitgelezen techniek om te gebruiken, want eenvoud staat centraal. Goed en gezond zingen is eenvoudig en als je het principe begrijpt zelfs ontspannend’

David van den Tempel

Tarief:

Studio Amsterdam:

60 minuten – €57,00 (0%btw)

Baarsjesweg 202

Ashanti Lavooij
Zangdocent in de Vocal Core™

Ashanti Lavooij is zangeres, actrice, danseres en theatermaker. Ze studeerde in 2020 af aan de Frank Sanders Akademie voor Musical en Muziektheater. Tijdens haar laatste jaar speelde ze in Doornroosje de Musical. Momenteel is ze te zien in het nieuwe Pop-Up sprookje in de Efteling, doet ze verschillende klussen bij Van Hoorne Entertainment en speelt ze haar eigen muziektheatervoorstelling ‘De Zolder van Leliegracht 6’ over de Tweede Wereldoorlog.

Ashanti: “Een goede zangtechniek hebben betekent voor mij dat je jouw zanginstrument kent, dat niks meer vaag is en dat je weet wat je allemaal met je stem kan. Door de Vocal Core heb ik volledig controle gekregen over mijn stem en heb ik dingen bereikt waarvan ik voorheen dacht het nooit te kunnen. In de Vocal Core staat helderheid, eenvoud en plezier voorop en dat draag ik met veel liefde over naar mijn studenten. Ik ben trots en blij dat ik les mag geven in deze methode en kijk enorm uit naar de muzikale ontdekkingsreis die ik met mijn leerlingen mag maken!”

Tarief:

30 minuten – €28,50 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,56 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €21,38 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,67 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €57,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,11 onder 21 jaar

Studio Amsterdam:

voetbalstraat 463


Arnhem en Ingen (Betuwe)

Marleen van der Loo
Advanced zangdocent in de Vocal Core™

Marleen is al ruim 30 jaar actief in Nederland en Europa als zangeres en actrice. Ze speelde o.a. hoofdrollen in musicals als Elisabeth, Evita, MAMA MIA!, Aida, 3 Musketiers, Cyrano ( Duitsland), Nine, Hello Dolly, Footloose, Cats, Ciske de Rat,1953-de Musical, Kruimeltje, Aspects of Love, Love Story, Tom’s Magische Speelgoedwinkel, Liften, BenX (België),Wickie de Viking, Muerto (België) en Chaplin (België). Ze maakte ze deel uit van de wereldpremière cast van de musical Tanz Der Vampire (Wenen) in de regie van Roman Polanski. Nu staat Marleen in de musical ‘Come from Away’.

Marleen: ‘Zingen volgens de Vocal Core™  methode is een fantastische ontdekkingsreis naar het vinden van je eigen stem. Het is een manier om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is en om daarin de voor jou juiste keuzes te maken. Hoe fantastisch is het om alle stemkleuren waar je van houdt te kunnen trainen?  En om nooit meer het label opgeplakt krijgen van één bepaalde stijl waardoor je misschien belangrijke audities of mooie rollen misloopt? In de Vocal Core methode is zingen ontdaan van alle vaagheden en daardoor behapbaarder en leuker dan ooit!’

Marleen van der Loo

Tarief:

60 minuten – €61,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten Duozangles (incl btw) boven 21 jaar – €45,75 (per leerling)


60 minuten – €50,41 onder 21 jaar
60 minuten Duozangles onder 21 jaar – €37,81 (per leerling)

Studio Arnhem:

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1Gouda

In Gouda geeft Tessa Jongeleen zangles aan amateur- en professionele zangers. Ze stelt zich graag aan je voor:

Tessa Jongeleen
zangdocent in de Vocal Core™

Tessa is zangeres en actrice en is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie. Tessa was o.a. te zien in Isadora en Happily ever afgestudeerd. Ook heeft ze als zangeres op een cruiseschip gewerkt en stond ze in het Tapastheater met haar eigen voorstelling ‘Sterrenstof’. Naast de zanglessen bij Zangprofs geeft Tessa ook nog zang- en musicallessen bij verschillende musicalscholen voor kinderen.

Tessa: “De vocal core heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven over mijn stem. Sinds ik met de Vocal core in aanraking ben gekomen zijn er ontzettend veel muntjes gevallen over hoe mijn stem werkt en dat is erg waardevol. Alles wordt heel helder en overzichtelijk waardoor je zelf de keuze kunt maken hoe je een bepaalde noot wilt laten klinken. Dat gun ik mijn leerlingen ook!”

Tessa Jongeleen

Tarief:

30 minuten – €27,50 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €22,73 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles -€20,63 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,05 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €55,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €45,45 onder 21 jaar

Studio Gouda

Studio Amsterdam

Wethouder Venteweg 78

David Ricardostraat 164

(op woensdagen)

(op maandagen)


Hilversum

In Hilversum geven Rein en Esther zangles aan amateur- en professionele zangers. Zij stellen zich graag aan je voor:

Esther Lindenbergh
Advance-zangdocent in de Vocal Core™

Esther volgde haar opleiding aan de Frank Sanders Akademie voor Musical- en Muziektheater te Amsterdam waar zij in 2016 afstudeerde. Tijdens haar opleiding was zij te zien in de theatervoorstellingen ‘Sonneveld in DeLaMar’ van Stage Entertainment Nederland, ‘Willem Ruis – De show van zijn leven’ van Janke Dekker Producties en ‘We Want More!’ van Bos Theaterproducties. Van 2016 tot 2020 was Esther deel van het orkest van Tineke Schouten als zangeres, actrice, violiste, danseres, celliste en fluitiste in de voorstellingen ‘T-Splitsing’ (2016 – 2018) en ‘Highlights’ (2018 – 2020). In 2018 speelde Esther in de muziektheatervoorstelling ‘Hold On’ op Theaterfestival Boulevard te ‘s-Hertogenbosch als actrice, zangeres en violiste onder regie van Sytske van der Ster. Van 2019 t/m 2021 speelde Esther in de kindervoorstelling ‘Wagners Ring’ van Garage TDI als actrice, zangeres, violiste, celliste en fluitiste. Naast haar werk als uitvoerend artiest is Esther sinds 2018 gecertificeerd zangdocent in de Vocal Core™ van Rein Kolpa en geeft zij zangles aan zowel amateurs als (semi)professionals. Van 2019 t/m 2021 speelde Esther in de kindervoorstelling ‘Wagners Ring’ van Garage TDI als actrice, zangeres, violiste, celliste en fluitiste.

Ook is Esther internationaal op televisie te zien in de Disney jeugdserie ‘Find me in Paris’ in de rol van ballerina Jenna Bicks in seizoen 2 en 3. Naast haar werk als uitvoerend artiest is Esther sinds 2018 gecertificeerd zangdocent in de Vocal Core™ van Rein Kolpa en geeft zij zangles aan zowel amateurs als (semi)professionals.

Esther: ‘Als je al je talenten benut, kun jij je als artiest onderscheiden. Inzicht krijgen in je zanginstrument is daarbij van groot belang. Door de Vocal Core™  leer je optimaal je stem te gebruiken’.

Tarief:

60 minuten – €56 onder 21 jaar (0%btw)
60 minuten Duozangles onder 21 jaar – €42 (0% btw) per leerling

Studio Hilversum:

2e Nieuwstraat 39


Huizen

In Gouda geeft Nienke van der Linden zangles aan amateur- en professionele zangers. Ze stelt zich graag aan je voor:

Nienke van der Linden
zangdocent in de Vocal Core™

Nienke is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en was tijdens haar opleiding al actief als dans docent. Na haar opleiding specialiseerde zij zich nog verder als musical docent. Naast al haar vaste lessen trad Nienke direct na haar opleiding op bij Edel events als zangeres en danseres. Ook danste en zong zij bij de Telekids Disco shows op grote evenementen en bij de Top2000.

Al jaren is Nienke actief als regisseuse, regie-assistent en neemt ze de zaalregie voor haar rekening bij verschillende amateur gezelschappen. Jaarlijks hoort Nienke ook bij de vaste crew van Sint & Friends waarbij zij presenteert en zingt. 

Nienke: ‘Toen ik mijn eerste les in de Vocal Core had gekregen vielen er al zo veel kwartjes. En naar mate ik meer lessen nam werd mij duidelijk hoe mijn stem werkte. Dit gevoel van vertrouwen in jezelf en zelf keuze’s en beslissingen kunnen nemen wil ik overdragen aan iedereen die bij mij op les komt.’ 

Nienke van der Linden

Tarief:

30 minuten – €27,50 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €22,73 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €20,63 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,05 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €55,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €45,45 onder 21 jaar

Studio Huizen:

Gooilandweg 174


Noordwijk

In Noordwijk geeft Mirjam Mertens zangles aan amateur- en professionele zangers. Ze stelt zich graag aan je voor:

Mirjam Mertens
Zangdocent in de Vocal Core™

Mirjam heeft Muziektheater gestudeerd aan het conservatorium van ArtEZ in Arnhem. Tijdens haar opleiding speelde ze op Oerol in de voorstelling ‘De Iedereen’. Na haar afstuderen speelde ze in verschillende muziektheatervoorstellingen, zoals ‘De Boom en de Jongen’, ‘Isadora’ en ‘Atalanta’. Daarnaast vormde Mirjam van 2017 tot 2021 samen met Eva Fiselier en Maartje Goes muziektheatercollectief EMMA. In 2019 stond EMMA met hun eigen voorstelling COCON in de halve finale en de finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In datzelfde jaar stonden ze ook in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar zij de Persoonlijkheidsprijs wonnen.Sinds 2019 is Mirjam leadzangeres in verschillende coverbands.

Naast haar uitvoerende werk geeft Mirjam muziekles in het basis en voortgezet onderwijs, heeft zij een aantal jaren een koor gedirigeerd en geeft privé zanglessen.

Mirjam: ‘Ondanks mijn opleidingen en ervaring als zangeres bleef ik tijdens optredens, repetities en het voorbereiden van audities tegen dingen aanlopen. Bepaalde nummers en noten goed zingen werden toevalstreffers en vooral maar hopen dat het die ene keer zou lukken. Totdat ik uitkwam bij de VocalCore. Wat een verademing! Niks is meer vaag, eenvoud staat voorop en hopen en gokken op die bepaalde noot is niet meer nodig. Als je weet wat je moet doen, kun je echt zo veel meer dan je van tevoren dacht. Ik ben trots dat ik in deze methode mag lesgeven en hoop mijn leerlingen mee te nemen op een ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van hun stem, die ik zelf ook heb mogen maken. De Vocal Core maakt zingen leuk, veelzijdig en makkelijk.’

Mirjam Mertens

Tarief:

30 minuten – €27,50 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €22,73 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €20,63 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,05 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €55,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €45,45 onder 21 jaar

Studio Noordwijk:

Pickéstraat 69
of
Hoogwakersbosstraat 12


Deil

Davey geeft op dit moment online zanglessen (via Zoom) omdat hij zelf in de musical Anastasia in Finland speelt, maar in Mei en Juni 2023 is hij in Nederland een geeft hij zangles in Deil. Hij stelt zich graag aan je voor:

Davey van Pas
Zangdocent in de Vocal Core™

Bij Lucia Marthas behaalde Davey een BA (Hons) in de Uitvoerende Kunsten en Docentschap. Sinds juni 2021 is Davey officieel docent in de “Vocal Core”. Davey speelde in verschillende producties in Nederland, zoals Dinnershow Brooklyn Nights (2015-2017), The Christmas Show (2016) en Musicals in Concert (2017-2018).
Momenteel is Davey te zien in de Musical Mary Poppins in het Zweedssprekende theater in Helsinki, Finland. Daar speelt in het ensemble en understudy rollen voor Sir Northbrook en de Politieagent. Daarnaast zal Davey vanaf september te zien zal zijn als Prince Siegfried in de musical Anastasia in Tampere, Finland. Daarnaast geeft hij een op een privézanglessen aan leerlingen van alle leeftijden en niveau’s, waaronder deelnemers van “The Voice Kids”, “The Sound of Music”, musicalverenigingen en diverse koren. 
Davey geeft momenteel uitsluitend online lessen via Zoom en Teams. 

Davey: “Mijn lessen staan voor energie, plezier, uitdaging en zelfvertrouwen. De Vocal Core™  helpt daarbij, omdat je als leerling totale helderheid krijgt over je stem. Het maakt zingen concreet, visueel, voelbaar, tastbaar en hoorbaar. Door met een scherp oog en veel energie les te geven, help ik jou deze kwaliteiten te ontwikkelen en wordt je een zanger(es) met een unieke zangstem!”

Davey van Pas

Tarief:

30 minuten – €27,50 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €22,73 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €20,63 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,05 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €55,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €45,45 onder 21 jaar


Purmerend

In Purmerend geeft Kylian de Rooij zangles aan amateur- en professionele zangers. Ze stelt zich graag aan je voor:

Kylian de Rooij
Zangdocent in de Vocal Core™

Kylian is zanger, acteur en poppenspeler. Hij was van kinds af aan al actief bij de NKT Theaterschool in Purmerend en heeft daarna de vooropleiding gevolgd bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Later is hij afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Muziek en Musicaltheater.

Kylian is na zijn studie, in verschillende producties te zien geweest, waaronder ‘Peppa Big’ en ‘Brandweerman Sam’ van Van Hoorne Entertainment en ‘Assepoester’ en ‘Roodkapje’ van Langhout Theaterproducties. 

Kylian: Zingen moet leuk zijn. Ik hoor vaak in mijn omgeving dat mensen tegen problemen aanlopen, waardoor het lastig is nog plezier te vinden in zingen. Ik ben er heilig van overtuigd dat The Vocal Core, over alles wat betreft zangtechniek, helderheid kan bieden, waardoor zingen leuk is. Waarom? Omdat je met een goede techniek en de juiste kennis, totale controle krijgt over jouw zanginstrument. Ook ik heb door The Vocal Core totale controle gekregen. Daarom wil jou graag helpen, die controle te krijgen!

Kylian de Rooij

Tarief:

30 minuten – €27,50 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €22,73 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €20,63 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,05 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €55,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €45,45 onder 21 jaar

Studio Purmerend

Gedempte Singelgracht 16


Rotterdam

In Rotterdam geeft Ruben Kuppens zangles aan amateur- en professionele zangers. Hij stelt zich graag aan je voor:

Ruben Kuppens
Zangdocent in de Vocal Core™

Ruben behaalde in 2015 cum laude zijn Master in Musical Theatre aan Guildford School of Acting en studeerde in 2011 af aan de Frank Sanders Akademie. 

Hij was in Nederland te zien in o.a. Diana & Zonen, Hello, Dolly!, Soldaat van Oranje – De Musical, On Your Feet!, The Rozettes, Voor je ‘t weet en De Nieuwe IJstijd. Ook speelde hij Off West End (Londen) in o.a. Princess Caraboo, Don’t Run en Snoopy!

Ruben is al jaren vaste zanger bij The Jukebox Boys en was leadzanger bij AIDA Cruises en backing vocalist bij Sam Bailey. Hij is medeoprichter van De Brug Musicaltheater en als stemacteur betrokken bij verschillende audioboeken en commercials. 

Op dit moment tourt Ruben door het land als Gijs in de succesvolle theatervoorstelling Juf Roos gaat op avontuur.

Ruben: “Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Na jarenlange studie was mijn zangtechniek een doolhof aan vaagheden, maar VocalCore leidde me al snel naar de juiste uitgang. Deze eenvoudige maar complete zangtechniek geeft je totale controle waarbij je elke keer het ‘waarom’ kunt beantwoorden. Zo word je de baas over je instrument en kun je gaan genieten van alles wat je stem te bieden heeft”.

Ruben Kuppens
Ruben Kuppens

Tarief:

30 minuten – €28,50 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,55 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €21,40 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,70 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €57,00 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,10 onder 21 jaar

Studio Rotterdam

Hofpleintheater
Benthemplein 13Wil je meer weten over de zanglessen van Zangprofs?