Zangles in Amsterdam

Zangles in Amsterdam

Ben je op zoek naar een zangdocent in Amsterdam? ZangProfs geeft op 5 locaties zanglessen aan zowel beginners als gevorderden, amateurs (en semi-)professionals.

Met onze Vocal Core™ zangmethode leer je niet alleen beter zingen, maar leren we jou ook wat je kunt doen, of laten om in alle omstandigheden geweldig te zingen. Want pas als je begrijpt hoe je zanginstrument werkt, krijg je als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan hoef niet meer te twijfelen of een toon komt en of je de noot wel gaat halen. Of kies je ervoor om een nummer eens in een andere muziekstijl te zingen. Dat lukt je, omdat je precies weet wat je moet doen en waarom dat zo werkt.

Vele professionele en amateurzangers zingen avond aan avond met plezier en gemak dankzij de, door Rein Kolpa ontwikkelde, Vocal Core™ zangmethode.

In en rond Amsterdam kun jij, amateur of (semi)prof, zangles volgen bij Isa Gommers, Kylian de Rooij, Tom di Scala, Lieke Meijers, David van den Tempel en Rein Kolpa. Isa, Kylian, Tom en Lieke geven zangles vanaf 30 minuten, bij David en Rein boek je een zangles van 60 minuten.

Rein Kolpa

Master Zangdocent
Auteur van de Vocal Core™ en directeur van ZangProfs B.V.

is de grondlegger en eigenaar van ZangProfs en de Vocal Core™, en geeft zelf ook zanglessen aan professionals en aankomende professionals. Rein heeft klassiek zang gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en heeft jaren lang rollen gezongen in operahuizen in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Tevens speelt Rein al jarenlang rollen in musicals in Nederland en België.

Boek je zangles in Amsterdam:

Tarieven:

60 minuten – €73,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €60,33 onder 21 jaar

Studio Amsterdam:


Studio Hilversum

Baarsjesweg 202
Amsterdam

Hyacintenlaan 1
Hilversum


David van den Tempel

Top zangdocent in Vocal Core™
Creative manager ZangProfs

is zanger en acteur. Hij is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie. David was te zien in o.a. Het meisje met het rode haar, Adele Conny, Jasperina – De Grote Drie, Soldaat van Oranje en The Full Monty. Ook speelde hij de rol van Steven Bout in de NPO3 Telefilm Kamp Hollan, was David te zien in Evita, Titanic, De Schippers van de Kameleon en Zo vader, zo zoon.

Boek je zangles:

Tarieven:

60 minuten – €63,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €52,07 onder 21 jaar

Studio:

Baarsjesweg 202
Amsterdam


Isa Gommers (Amsterdam en Utrecht/Maarssen)

Zangdocent in de Vocal Core™

Isa studeerde de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater gestudeerd.  Nadat ze afgestudeerd was begon ze aan de opleiding tot camera actrice aan de Film Actors Academy Amsterdam. Daarnaast speelde ze in de familiemusical Omnia en was ze onderdeel van de muziekgroep GROEN. Nu werkt Isa als actrice in de Efteling, geeft ze musicallessen bij Telekids Musicalschool, werkt ze als kinderbegeleider op de set van GTST en geeft ze zanglessen voor ZangProfs in Amsterdam en Utrecht/Maarssen.

Boek je zangles:

Tarieven

30 minuten – €28,50 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,56 onder 21 jaar

60 minuten – €57,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,11 onder 21 jaar

Duo zangles – €21,38 (incl btw) per leerling
Duo zangles – €17,67 (onder 21 jaar) per leerling

Isa Gommers
Isa Gommers (Utrecht/Amsterdam)

Studio Amsterdam:
Studio Utrecht:

Jacob van Lennepstraat 52 1V Amsterdam
Zwanenkamp 62 Maarssen


Kylian de Rooij (Amsterdam en Purmerend)

Zangdocent in de Vocal Core™

Kylian is zanger, acteur en poppenspeler. Hij was van kinds af aan al actief bij de NKT Theaterschool in Purmerend en heeft daarna de vooropleiding gevolgd bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Later is hij afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Muziek en Musicaltheater.

Kylian is na zijn studie, in verschillende producties te zien geweest, waaronder ‘Peppa Big’ en ‘Brandweerman Sam’, ‘Assepoester’ en ‘Roodkapje’. Op dit moment tourt Kylian door heel Nederland met de voorstelling ‘Willem Junior’.

Boek je zangles:

Tarieven

30 minuten – €29,95 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €24,75 onder 21 jaar

60 minuten – €59,90 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €49,50 onder 21 jaar

Duo zangles – €22,46 (incl btw) per leerling
Duo zangles – €18,56 (onder 21 jaar) per leerling

Studio Purmerend:
Studio Amsterdam:

Gedempte Singelgracht 16 (op maandagen)
Het Breed 507 (op vrijdagen)


Tom Di Scala

Zangdocent in de Vocal Core™

Tom is zanger, acteur en docent. Hij is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor musical- en muziektheater. Sinds kleins af aan speelde hij diverse (kinder)rollen in toerende musicals.

Tom was te zien in o.a. The Sound of Music (Friedrich Von Trapp), JungleBook de musical (Mowgli) en Spring Awakening (Ernst Röbel). Daarnaast deed hij ook mee aan verschillende grootschalige musicalconcerten zoals ‘Ensemble, Ensemble! 

Tarieven

30 minuten – €28,90 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,88 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €21,68 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,92 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €57,80 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,77 onder 21 jaar

Studio Amsterdam (Tom):

Hasebroekstraat 6-1


Lieke Meijers (Zaandam)

Zangdocent in de Vocal Core™

Lieke Meijers is geboren in Zuid-Limburg maar woonachtig in Zaandam. Ze is zangeres, actrice en theatermaker. In 2022 is Lieke afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater. 

Momenteel tourt ze als zangeres en “Lieke van alles” met Herman van Veen en zijn muzikanten door de theaters van Nederland, Duitsland en België in ‘De Voorstelling’. 

Ze speelde een eigen geschreven voorstelling ‘Op goed geluk’ met Esmée Pieters in het TapasTheater (nu Scala).Daarnaast speelt ze ook in verschillende jeugdvoorstellingen op het Herman van Veen Arts Center in Soest. Tevens presenteert ze het Paltz Journaal.

Boek je zangles:

Lieke Meijers
Lieke Meijers

30 minuten – €28,90 (incl btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,88 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €21,68 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,92 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €57,80 (incl btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,77 onder 21 jaar

Studio Zaandam:

Botenmakersstraat 76A Zaandam