Zangles in Utrecht

Zangles in Utrecht

Isa Gommers

Hoi, Mijn naam is Isa Gommers en ik ben jouw zangleraar in Maarssen/Utrecht. In mijn zangstudio aan de Zwanenkamp ontmoet ik allerlei mensen die beter willen zingen, die willen werken aan hun zangtechniek. De een begint net, een andere leerling heeft eindelijk weer eens tijd voor zichzelf en wil heel graag vaker of beter zingen. Vaak hebben mijn leerlingen een specifieke vraag, bijvoorbeeld:

  • Last van een schorre of hese stem tijdens het zingen.
  • Het lastig vinden om bepaalde noten in een nummer te halen.
  • Zuiver zingen lukt nog niet altijd
  • Met veel plezier in een koor, band of bij een musicalvereniging zingen, maar wat extra lessen kunnen gebruiken.

Wat jouw niveau is of welke je vraag je ook hebt, tijdens de zanglessen gaan we werken aan jouw zangtechniek! Ik werk met de Vocal Core™ methode van ZangProfs. Je leert hoe je zanginstrument werkt, en daardoor krijg jij als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan weet je bijvoorbeeld precies hoe je die hoge noot gaat zingen, hoe je meer warmte toevoegt aan je stem of hoe je in een andere muziekstijl kunt zingen. En ga je merken dat je echt beter gaat zingen!

Zangles in Utrecht/Maarssen van 10 tot 80-plus

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij een privé of een duo-zangles volgen. Of je al langer zingt in een koor of bij een musicalvereniging of je denkt aan je eerste les: je bent welkom. Ook als je vrees hebt om voluit te zingen of bang bent dat je niet zuiver zingt: daar gaan we mee aan de slag.Ik geef les aan kinderen en aan volwassenen. Wist je dat de oudste Zangprofs-leerling 81 jaar is? Je bent nooit te oud om te zingen!

Even voorstellen…

Zangdocent in de Vocal Core™

Isa heeft aan de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater gestudeerd. Nadat ze afgestudeerd was begon ze aan de opleiding tot camera actrice aan de Film Actors Academy Amsterdam. Daarnaast speelde ze in de familiemusical Omnia en was ze onderdeel van de muziekgroep GROEN.

Nu werkt Isa als actrice in de Efteling, geeft ze musicallessen bij Telekids Musicalschool, werkt ze als kinderbegeleider op de set van GTST en geeft ze zanglessen voor ZangProfs in Utrecht.

Isa: ‘Sinds ik een klein meisje ben zing ik al. Toch merkte ik dat ik steeds tegen dezelfde dingen aanliep en wist ik niet hoe ik dit goed aan kon pakken. Toen ik begon met de zanglessen bij ZangProfs, kreeg ik duidelijke handvatten over wat mijn stem allemaal kan en hoe ik dat kan inzetten. Hierdoor kreeg ik meer vertrouwen en kon ik veel meer dan ik ooit had gedacht. Ik ben zo blij dat ik alle kennis die ik heb mag doorgeven aan mijn leerlingen. Ik wil mijn leerlingen het vertrouwen geven dat als je weet hoe je zanginstrument werkt, je keuzes maakt en je van het zingen geniet, je meer kan dan je ooit zult denken‘.

Over de zanglessen in Utrecht/Maarssen

Bij ZangProfs zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Je kunt een privéles van 30 minuten boeken, of samen met een vriend(in), partner of koormaatje een duo-zangles volgen. Voor leerlingen onder 21 jaar is een gereduceerd tarief mogelijk. We werken niet met een minimum aantal lessen, ook niet met een vast moment per week. Jij bepaalt hoe vaak en wanneer je zangles volgt: een keer per week, of een keer per maand. Lekker flexibel dus. In de agenda hieronder zie je wanneer ik plek heb, jouw zangles boek je eenvoudig online.

Zangles annuleren of verzetten

december 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Liever eerst meer lezen over ZangProfs?

Tarief:

30 minuten – €27,50 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €22,73 onder 21 jaar

60 minuten – €55,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €45,45 onder 21 jaar

Studio Utrecht:

Zwanenkamp 62
Maarssen (Utrecht)

Liever eerst meer info?

Wil je meer info voordat je een zangles in Utrecht/Maarssen boekt? Dat snappen we. Misschien wil je liever eerst meer lezen over ZangProfs? Of heb je een specifieke vraag aan ons, of voor Isa? Stuur dan even een mailtje naar info@zangprofs.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!