Zangles in Huizen

Zangles in Huizen

Zoek je een zangdocent in de omgeving van Huizen? Nienke van der Linden geeft zangles in haar ZangProfs aan de Gooilandweg. In haar zangstudio aan de Zwanenkamp ontmoet ze allerlei mensen die beter willen zingen, die willen werken aan hun zangtechniek. De een begint net, een andere leerling heeft eindelijk weer eens tijd voor zichzelf en wil heel graag vaker of beter zingen. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen.

Vaak hebben mijn leerlingen een specifieke vraag, bijvoorbeeld:

  • Last van een schorre of hese stem tijdens het zingen.
  • Het lastig vinden om bepaalde noten in een nummer te halen.
  • Zuiver zingen lukt nog niet altijd
  • Met veel plezier in een koor, band of bij een musicalvereniging zingen, maar wat extra lessen kunnen gebruiken.

Wat jouw niveau is of welke je vraag je ook hebt, tijdens de zanglessen gaan we werken aan jouw zangtechniek! Ik werk met de Vocal Core™ methode van ZangProfs. Je leert hoe je zanginstrument werkt, en daardoor krijg jij als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan weet je bijvoorbeeld precies hoe je die hoge noot gaat zingen, hoe je meer warmte toevoegt aan je stem of hoe je in een andere muziekstijl kunt zingen. En ga je merken dat je echt beter gaat zingen!

Nienke van der Linden

Zangdocent in de Vocal Core

Nienke is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en was tijdens haar opleiding al actief als dansdocent. Na haar opleiding specialiseerde zij zich nog verder als musicaldocent. Naast al haar vaste lessen trad Nienke direct na haar opleiding op bij Edel events als zangeres en danseres. Ook danste en zong zij bij de Telekids Disco shows op grote evenementen en bij de Top2000. Al jaren is Nienke actief als regisseuse, regie-assistent en neemt ze de zaalregie voor haar rekening bij verschillende amateur gezelschappen. Jaarlijks hoort Nienke ook bij de vaste crew van Sint & Friends waarbij zij presenteert en zingt. 

Nienke: ‘Toen ik mijn eerste les in de Vocal Core had gekregen vielen er al zo veel kwartjes. En naar mate ik meer lessen nam werd mij duidelijk hoe mijn stem werkte. Dit gevoel van vertrouwen in jezelf en zelf keuzes en beslissingen kunnen nemen wil ik overdragen aan iedereen die bij mij op les komt.’ 

Over de zanglessen in Huizen

Bij ZangProfs zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Je kunt een privéles van 30 minuten boeken, of samen met een vriend(in), partner of koormaatje een duo-zangles volgen. Voor leerlingen onder 21 jaar is een gereduceerd tarief mogelijk. We werken niet met een minimum aantal lessen, ook niet met een vast moment per week. Jij bepaalt hoe vaak en wanneer je zangles volgt: een keer per week, of een keer per maand. Lekker flexibel dus. In de agenda hieronder zie je wanneer ik plek heb, jouw zangles boek je eenvoudig online.

Zin om een zangles te boeken bij Nienke? Je bent welkom! Wil je liever eerst meer info? Kijk dan op onze pagina zanglessen of stuur dan een mailtje naar info@zangprofs.nl. Je krijgt snel antwoord.

Zangles annuleren of verzetten

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Liever eerst meer lezen over ZangProfs?

Tarief:

30 minuten – €28,50 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,56 onder 21 jaar

30 minuten Duo-zangles – €21,38 boven 21 jaar incl btw (per leerling)
30 minuten Duo-zangles – €17,67 onder 21 jaar (per leerling)

60 minuten – €57,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,11 onder 21 jaar

Studio Huizen:

Gooilandweg 174