Zangles in Alkmaar

Zangles in Alkmaar

Als je iets leuk vindt, wil je beter worden. Dat geldt natuurlijk ook voor zingen. Of je nou een professionele of een amateurzanger bent: om beter te zingen, moet je weten hoe je zanginstrument werkt.

Misschien klinkt dat wat raar. Maar dat is het niet. Want als je weet hoe je zanginstrument werkt, hoe het samenwerkt en waarom het zo werkt, weet je wat je moet doen als iets je ergens tegenaan loopt. Dan lukt het je om die hoge noot wel te halen. Of om meer volume te maken.

Zingen wordt zo minder vaag, makkelijker én je gaat beter zingen! De oprichter van ZangProfs, Rein Kolpa (onder ander bekend van Les Miserables en The Sound of Music), deed jarenlang onderzoek naar de werking van de stem. Met die kennis ontwikkelde hij de Vocal Core™, een unieke zangmethode. Vele professionele en amateurzangers volgden afgelopen jaren les bij ZangProfs en zijn stuk voor stuk enthousiast over de methode.

Milan van Waardenburg (Anastasia Schevingen, Frozen Hamburg, Les Miserables) zegt bijvoorbeeld: De Vocal Core™ is een alles omvattende, maar vooral ook eenvoudig te begrijpen methode die je stem in topvorm brengt. Vom ganzen herzen: dankjewel!

Sophie van Hecke geeft zangles in Alkmaar aan zowel amateurzangers en (semi)profs. Ook wanneer je een auditie wilt voorbereiden, dan coacht Sophie je graag.

Zangles in Alkmaar van 10 tot 80-plus

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Sophie een privé of een duo-zangles volgen. Voor kinderen geldt een gereduceerd tarief.
Of je al langer zingt in een koor of bij een musicalvereniging of je voelt je een beginner en denkt aan je eerste zangles: je bent welkom. Ook als je vrees hebt om voluit te zingen of bang bent dat je niet zuiver zingt: daar gaan we mee aan de slag.

Even voorstellen: Sophie van Hecke

Zangdocent in de Vocal Core™

Sophie is zangeres, actrice, theatermaker en geeft zangles in Alkmaar. Sophie is docent aan de Frank Sanders Akademie voor Musical- en Muziektheater in Amsterdam, waar ze zelf, na een vooropleiding Lichte Muziek aan het Conservatorium, in 2003 afstudeerde.

Als zangeres beweegt ze tussen kleinkunst-, musical-, pop- en soulmuziek, dus ze is bekend met verschillende stijlen. Sophie zet zich in voor de nascholing en ontwikkeling van alumni van de Frank Sanders Akademie en produceert daar lessen en masterclasses voor. Ze coacht privé ook vaak leerlingen die gaan auditeren, voor publiek spreken of aan hun rol in een voorstelling willen werken.

Naast haar uitvoerende werk geeft Sophie al jaren les in allround musical, liedinterpretatie en zang, zowel aan amateurs als (semi-)professionals en werkt als regisseur en choreograaf.

Zin om een zangles in Alkmaar te boeken bij Sophie? Je bent welkom!

Zangles annuleren of verzetten

maart 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Liever eerst meer lezen over ZangProfs?

Tarief:

30 minuten – €28,50 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,55 onder 21 jaar

60 minuten – €57,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,10 onder 21 jaar

Studio Alkmaar:

Geert Groteplein 46
Alkmaar

Sophie van Hecke
Sophie van Hecke