Zangles in Alkmaar

Zangles in Alkmaar

Sophie van Hecke

Zoek je een zangdocent in Alkmaar? Sophie van Hecke gaat met veel plezier aan de slag om jou te helpen aan een betere zangtechiek, een vocale uitdaging aan te pakken of een auditie voor te bereiden.

Met Vocal Core™ zangmethode van ZangProfs leer je niet alleen beter zingen, maar leren we jou ook wat je kunt doen (of laten) om in alle omstandigheden geweldig te zingen. Want pas als je begrijpt hoe je zanginstrument werkt, krijg je als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan hoef niet meer te twijfelen of een toon komt en of je de noot wel gaat halen. Of kies je ervoor om een nummer eens in een andere muziekstijl te zingen. Dat lukt je, omdat je precies weet wat je moet doen en waarom dat zo werkt.

Benieuwd? Sophie van Hecke geeft zangles in Alkmaar aan zowel amateurzangers en (semi)profs. Ook wanneer je een auditie wilt voorbereiden, dan coacht Sophie je graag.

Zangles in Alkmaar van 10 tot 80-plus

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Sophie een privé of een duo-zangles volgen. Voor kinderen geldt een gereduceerd tarief.
Of je al langer zingt in een koor of bij een musicalvereniging of je voelt je een beginner en denkt aan je eerste zangles: je bent welkom. Ook als je vrees hebt om voluit te zingen of bang bent dat je niet zuiver zingt: daar gaan we mee aan de slag.

Even voorstellen: Sophie van Hecke

Zangdocent in de Vocal Core™

Sophie is zangeres, actrice, theatermaker en geeft zangles in Alkmaar. Sophie is docent aan de Frank Sanders Akademie voor Musical- en Muziektheater in Amsterdam, waar ze zelf, na een vooropleiding Lichte Muziek aan het Conservatorium, in 2003 afstudeerde.

Als zangeres beweegt ze tussen kleinkunst-, musical-, pop- en soulmuziek, dus ze is bekend met verschillende stijlen. Sophie zet zich in voor de nascholing en ontwikkeling van alumni van de Frank Sanders Akademie en produceert daar lessen en masterclasses voor. Ze coacht privé ook vaak leerlingen die gaan auditeren, voor publiek spreken of aan hun rol in een voorstelling willen werken.

Naast haar uitvoerende werk geeft Sophie al jaren les in allround musical, liedinterpretatie en zang, zowel aan amateurs als (semi-)professionals en werkt als regisseur en choreograaf.

Zin om een zangles in Alkmaar te boeken bij Sophie? Je bent welkom!

Zangles boeken? Check de online agenda

In de online agenda van Sophie kun je zien wanneer ze plek heeft voor een zangles. Ook kun je je zangles gelijk boeken. De zangstudio van Sophie vind je aan het Geert Groteplein in Alkmaar.

Tarieven
Zangles 30 minuten€29,95
Zangles 30 minuten (onder 21 jaar)€24,75
Duo zangles 30 minuten (per leerling)€22,46
Duo zangles 30 minuten (onder 21 jaar, per leerling)€18,56

Liever eerst meer info?
Wil je meer info voordat je een zangles in Alkmaar boekt? Dat snappen we. Misschien wil je liever eerst meer lezen over ZangProfs? Of heb je een specifieke vraag aan ons, of voor Sophie? Stuur dan even een mailtje naar info@zangprofs.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!