microfoon

Zangles in Amsterdam

Rein Kolpa

Master Zangdocent
Auteur van de Vocal Core™ en directeur van ZangProfs B.V.

is de grondlegger en eigenaar van ZangProfs en de Vocal Core™, en geeft zelf ook zanglessen aan professionals en aankomende professionals. Rein heeft klassiek zang gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en heeft jaren lang rollen gezongen in operahuizen in Nederland, Duitsland, België en Engeland.

Vanaf 1996 is Rein musicals gaan zingen en heeft hij veel musical-rollen gespeeld waaronder Utterson (Jekyll and  Hyde), Marius (Les Miserables), Billy Lawler (42nd Street), Aramis (3 Musketiers), Kapitein von Trapp (Sound of Music) en Oberon (Droomvlucht). Voor een volledig overzicht kan je kijken op de website van Rein.

Rein: Ik heb de Vocal Core™ ontwikkeld om mijn zangstudenten te laten inzien hoe logisch je zanginstrument werkt en makkelijk je vanuit die kennis je stem onder controle kan krijgen. Het Vocal Core™-methodeboek is een beknopte maar toch complete handleiding om zanglessen in te geven of te krijgen’.

Tarieven:

60 minuten – €70,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €57,85 onder 21 jaar

Studio Amsterdam:

Baarsjesweg 202
Amsterdam

Rein Kolpa

David van den Tempel

Top zangdocent in Vocal Core™
Creative manager ZangProfs

is zanger en acteur. Hij is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie. David was te zien in o.a. Het meisje met het rode haar, Adele Conny, Jasperina – De Grote Drie, Soldaat van Oranje en The Full Monty. Ook speelde hij de rol van Steven Bout in de NPO3 Telefilm Kamp Holland. Vorig seizoen was David te zien in Evita. Op dit moment staat David in de musical Titanic.

David: ‘Goed en gezond zingen is beschikken over een goede techniek. Zodra je de techniek goed beheerst is het vervolgens de kunst om die tijdens het zingen te vergeten en te vertrouwen op je spiergeheugen. Voor mij ligt daar de ambacht van het zingend een verhaal te vertellen. Want hoe je het wendt of keert, het verhaal moet voorop staan. Dat is waar ik in mijn les de nadruk op leg. De VocalCore™ is hierbij de uitgelezen techniek om te gebruiken, want eenvoud staat centraal. Goed en gezond zingen is eenvoudig en als je het principe begrijpt zelfs ontspannend’

Tarieven:

60 minuten – €57,00 (0%btw)

Studio Amsterdam

Baarsjesweg 202
Amsterdam

David van den Tempel

Ashanti Lavooij

Zangdocent in de Vocal Core™

“Ashanti Lavooij (23) is zangeres, actrice, danseres en theatermaker. Ze studeerde in 2020 af aan de Frank Sanders Akademie voor Musical en Muziektheater.

Tijdens haar laatste jaar speelde ze in Doornroosje de Musical. Momenteel is ze te zien in het nieuwe Pop-Up sprookje in de Efteling, doet ze verschillende klussen bij Van Hoorne Entertainment en speelt ze haar eigen muziektheatervoorstelling ‘De Zolder van Leliegracht 6’ over de Tweede Wereldoorlog.”

Ashanti: “Een goede zangtechniek hebben betekent voor mij dat je jouw zanginstrument kent, dat niks meer vaag is en dat je weet wat je allemaal met je stem kan. Door de Vocal Core heb ik volledig controle gekregen over mijn stem en heb ik dingen bereikt waarvan ik voorheen dacht het nooit te kunnen. In de Vocal Core staat helderheid, eenvoud en plezier voorop en dat draag ik met veel liefde over naar mijn studenten. Ik ben trots en blij dat ik les mag geven in deze methode en kijk enorm uit naar de muzikale ontdekkingsreis die ik met mijn leerlingen mag maken!”

Tarieven:

30 minuten – €27,50 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €22,73 onder 21 jaar

60 minuten – €55,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €45,45 onder 21 jaar

Studio:

Club Atelier
Anthony Fokkerweg 3
Amsterdam