Zangles in Zaandam

Zangles in Zaandam

Lieke Meijers

Is zingen nieuw voor je?
Of zing je al langer en loop je tegen bepaalde dingen aan?
Misschien wil je gezonder leren zingen of je zangtechniek verbeteren?

Of je net begint of al langer zingt: welke vraag je ook hebt: kom een keer zangles volgen bij Lieke Meijers. Haar zangstudio vind je aan de Botenmakersstraat in Zaandam.

Lieke werkt met de Vocal Core™ methode van ZangProfs. Geen vage metaforen maar heldere kennis over hoe het zanginstrument werkt. Kennis die Lieke tijdens de zanglessen met je deelt.

Met die kennis voelt zingen niet langer vaag, maar krijg jij als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. En dan wordt zingen nog leuker! Je weet dan bijvoorbeeld precies hoe je die hoge noot gaat zingen, hoe je meer warmte toevoegt aan je stem of hoe je in een andere muziekstijl kunt zingen. En ga je merken dat jouw zang veel beter wordt!

Zangles in Zaandam van 10 tot 80-plus

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Lieke een privé of een duo-zangles volgen. Of je nu al langer zingt, bijvoorbeeld in een koor of bij een musicalvereniging, of je denkt aan je eerste les: je bent welkom. Ook als je vrees hebt om voluit te zingen of bang bent dat je niet zuiver zingt: daar gaan we mee aan de slag!

Even voorstellen…

Zangdocent in de Vocal Core™

Lieke Meijers (23 jaar, geboren in Zuid-Limburg, woonachtig in Zaandam)

Zangeres, actrice, theatermaker. In 2022 studeerde ze af aan de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater. Momenteel tourt ze als zangeres en “Lieke van alles” met Herman van Veen en zijn muzikanten door de theaters van Nederland, Duitsland en België in ‘De Voorstelling’.

Lieke speelde een eigen geschreven voorstelling ‘Op goed geluk’ met Esmée Pieters in het TapasTheater (nu Scala).

Daarnaast speelt ze ook in verschillende jeugdvoorstellingen op het Herman van Veen Arts Center in Soest. Tevens presenteert ze het Paltz Journaal.

Lieke: “De Vocal Core heeft mijn ogen en oren geopend. Voorheen vond ik zingen best vaag. Ik zong gewoon een nummer zonder het gevoel te hebben en te weten wat ik aan het doen was. Dat resulteerde op den duur in een bepaalde onzekerheid als zangeres. Die onzekerheid heeft na zangles in de Vocal Core plaatsgemaakt voor totale zekerheid en controle. De methode is helder en duidelijk. Dat geeft vertrouwen. Ik hoop deze manier van zingen op een enthousiaste manier door te geven aan mijn leerlingen.

Iedere stem is anders, je kunt veel bereiken met je stem. En dat hoeft niet gelijk goed en zeker niet perfect. Dat zingen leuk is en je met een gerust gevoel in de les staat, vind ik belangrijk. En dat je vertrouwen krijgt in jezelf, zonder prestatiedrang te voelen. Kom een keer zangles volgen, je bent welkom!”

Over de zanglessen in Zaandam

Bij ZangProfs zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Je kunt een privéles van 30 minuten boeken, of samen met een vriend(in), partner of koormaatje een duo-zangles volgen. Voor leerlingen onder 21 jaar is een gereduceerd tarief mogelijk. We werken niet met een minimum aantal lessen, ook niet met een vast moment per week. Jij bepaalt hoe vaak en wanneer je zangles volgt: een keer per week, of een keer per maand. Lekker flexibel dus. In de agenda hieronder zie je wanneer Lieke plek heeft, jouw zangles boek en betaal je eenvoudig online.

Zangles annuleren of verzetten

april 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Liever eerst meer lezen over ZangProfs?

Tarief:

30 minuten – €27,50 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €22,73 onder 21 jaar

60 minuten – €55,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €45,45 onder 21 jaar

Studio Zaandam:

Botenmakersstraat 76A
Zaandam

Liever eerst meer info?

Wil je meer info voordat je een zangles in Zaandam boekt? Dat snappen we. Misschien wil je liever eerst meer lezen over ZangProfs? Of heb je een specifieke vraag aan ons, of voor Lieke? Stuur dan even een mailtje naar info@zangprofs.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!