Zangles in Amsterdam – Ashanti Lavooij

Zangles in Amsterdam – Ashanti Lavooij

Pas als je begrijpt hoe je zanginstrument werkt, krijg je als zanger(es) volledige kennis en controle over je stem. Dan hoef niet meer te twijfelen of een toon komt en of je de noot wel gaat halen. Je weet namelijk precies wat je moet doen en waarom het zo werkt. Bij Zangprofs leer je dus niet alleen beter zingen, maar

Als je iets leuk vindt, wil je beter worden. Dat geldt natuurlijk ook voor zingen. Of je nou een professionele of een amateurzanger bent: om beter te zingen, moet je weten hoe je zanginstrument werkt.

Misschien klinkt dat wat raar. Maar dat is het niet. Want als je weet hoe je zanginstrument werkt, hoe het samenwerkt en waarom het zo werkt, dan weet je wat je moet doen als iets je ergens tegenaan loopt. Dan lukt het je om die hoge noot wel te halen. Of om meer volume te maken.

Zingen wordt zo minder vaag, makkelijker én je gaat beter zingen! De oprichter van ZangProfs, Rein Kolpa (onder ander bekend van Les Miserables en The Sound of Music), deed jarenlang onderzoek naar de werking van de stem. Met die kennis ontwikkelde hij de Vocal Core™, een unieke zangmethode. Vele professionele en amateurzangers volgden afgelopen jaren les bij ZangProfs en zijn stuk voor stuk enthousiast over de methode.

Milan van Waardenburg (Anastasia Schevingen, Frozen Hamburg, Les Miserables) zegt bijvoorbeeld: De Vocal Core™ is een alles omvattende, maar vooral ook eenvoudig te begrijpen methode die je stem in topvorm brengt. Vom ganzen herzen: dankjewel!

In Amsterdam kun jij, amateur of (semi)prof zangles volgen bij Ashanti Lavooij. Haar studio vind je aan de Voetbalstraat in Slotervaart.

Zangles in Amsterdam van 10 tot 80-plus

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Ashanti een privé of een duo-zangles volgen. Of je nu al regelmatig op de planken staan, zingt in een koor of bij een musicalvereniging of je denkt aan je eerste les: iedereen is welkom. Ook als je vrees hebt om voluit te zingen of bang bent dat je niet zuiver zingt: daar gaan we mee aan de slag. Ashanti geeft les aan kinderen en aan volwassenen. Wist je dat de oudste ZangProfs-leerling 81 jaar is? Je bent nooit te oud om te zingen!

Over Ashanti Lavooij

Ashanti is zangeres, actrice, danseres en theatermaker. Momenteel speelt ze haar eigen muziektheatervoorstelling ‘De Zolder van Leliegracht 6’ over de Tweede Wereldoorlog. Je kunt haar ook tegenkomen in de Efteling, daar speelt ze in het nieuwe Pop-Up sprookje. We zijn enorm blij dat Ashanti ook zangles geeft in Amsterdam!

Ashanti: “Een goede zangtechniek hebben betekent voor mij dat je jouw zanginstrument kent, dat niks meer vaag is en dat je weet wat je allemaal met je stem kan. Door de Vocal Core, dat is de unieke zangmethodiek van ZangProfs, heb ik volledige controle gekregen over mijn stem en heb ik dingen bereikt waarvan ik voorheen dacht het nooit te kunnen.

In de Vocal Core staat helderheid, eenvoud en plezier voorop en dat draag ik met veel liefde over naar mijn studenten. Ik ben trots en blij dat ik les mag geven in deze methode en kijk enorm uit naar de muzikale ontdekkingsreis die ik met jou mag maken!”

Tarieven:

30 minuten – €28,50 (incl. btw) boven 21 jaar
30 minuten – €23,56onder 21 jaar

60 minuten – €57,00 (incl. btw) boven 21 jaar
60 minuten – €47,11 onder 21 jaar

Duo zangles – €21,38 (incl btw) per leerling
Duo zangles – €17,67 (onder 21 jaar) per leerling

Studio:

Online