Zanglessen

Zanglessen in Amsterdam, Hilversum, Amersfoort, Dongen, Arnhem en regio Betuwe

Als je iets leuk vindt, wil je beter worden. Dat geldt natuurlijk ook voor zingen. Of je nou een professionele of een amateurzanger bent: om beter te worden, moet je weten hoe je zanginstrument werkt. Hoe je er grip op krijgt. Dat is helemaal geen vaag gedoe, maar een heldere zangmethodiek die wij de Vocal Core™ noemen. En dankzij die bewezen methodiek kunnen we jou laten ervaren én beloven dat je echt en merkbaar vooruit gaat. 

Bevlogen zangdocenten als David van den Tempel, Michelle Smit, Ashanti Lavooij, Marleen van der Loo en Davey van Pas helpen jou met alle plezier om grip op je zanginstrument te krijgen. Zo komt die vurig gewenste rol bij jouw musicalvereniging misschien wel in zicht. We helpen je natuurlijk ook met het voorbereiden op de audities.

Zin om kennis te maken? Boek dan vandaag je zangles! 

Over de Vocal Core™

Alle ZangProfs-zangdocenten zijn ervaren zangdocenten en gecertificeerd in de Vocal Core™, de door Rein Kolpa ontwikkelde zangtechniek. Tijdens de zanglessen bij ZangProfs krijg je totale inzicht in je zanginstrument. We leggen je helder uit hoe je alle kleuren uit je stem kunt halen die je nodig hebt bij het zingen van verschillende zangstijlen zoals musical, pop, rock of klassiek.

Zangles Sophie
Rein Kolpa met leerling

Wij vinden dat in het zingen niets vaag of ongrijpbaar mag zijn, bij ZangProfs krijg je grip op je zingen!

Lees meer over de Vocal Core™

Milan Van Waardenburg
(ANASTASIA SCHEVENINGEN, FROZEN HAMBURG)

De Vocal Core™ is een alles omvattende, maar vooral ook een eenvoudig te begrijpen methode, die je stem in topvorm brengt. 
Vom ganzen herzen; DANKJEWEL!

Zangdocenten door heel Nederland

Zangles bij ZangProfs kun je op verschillende plekken in Nederland volgen, o.a. Amersfoort, Arnhem, Gouda, Tilburg, Noordwijk, de Betuwe, Hilversum, Huizen, Purmerend en Amsterdam. En dat worden er de komende maanden meer!

Sommige zangleraren ken je misschien wel, ze hebben stuk voor stuk een bewezen trackrecord. Ze zijn allemaal opgeleid in de Vocal Core™ en helpen jou graag om met meer vertrouwen en een betere zangstem in je koor, op het toneel of podium te staan. 

Rein Kolpa
Rein Kolpa
(Amsterdam en Hilversum)
David van den Tempel
David van den Tempel (Amsterdam)

Marleen van der Loo
Marleen van der Loo
(Arnhem en Betuwe)
Esther Lindenbergh
Esther Lindenbergh (Hilversum)
Michelle Smit
Michelle Smit
(Amersfoort)
Zangles online
Davey van Pas
(Online)
Ashanti Lavooij
(Amsterdam)
Isabelle vam Gelderen
Isabelle van Gelderen (Dongen)
Zangles in Noordwijk door Mirjam Mertens
Mirjam Mertens
(Noordwijk)
Zangles in Purmerend - Kylian de Rooij
Kylian de Rooij
(Purmerend)
Zangles in Gouda - Tessa Jongeleen
Tessa Jongeleen
(Gouda/Amsterdam)
Nienke van der Linden - zangles Huizen
Nienke van der Linden
(Huizen)

Michelle over de Vocal Core™:

Michelle: “Ik heb mij altijd tijdens mijn opleiding aan het conservatorium verdiept in verschillende zangmethodes. Dit heeft mij heel veel geholpen, maar op een gegeven moment merkte ik dat er verschillende dingen toch niet werkten. Op dat moment kwam de Vocal Core™  op mijn pad en dit was een verademing! De Vocal Core™  is namelijk een ontzettende heldere methode waarin niets vaag is. Nooit meer twijfelen of bepaalde noten zullen lukken, maar precies weten wat je moet doen, zodat jij volledige controle hebt over je stem. Ik ben trots dat ik in deze methode les mag geven!”

MichelleSmit en Tessa Sunniva
Tessa Sunniva en Michelle Smit

Voor wie zijn onze zanglessen?

David van den Tempel met leerling

Amateurzangers en professionals die zichzelf willen ontwikkelen. En acteurs en zangers met een goede basis en/of zangtechniek die een auditie of een rol willen voorbereiden, krijgen de vocale tips en feedback om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Contact met jouw Zangdocent

Zou je wel zangles willen nemen bij Zangprofs, maar wil je eerst even persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk. Stuur dan een berichtje via het formulier hieronder. Jouw zangdocent belt je dan zo snel mogelijk terug!

Contact zangdocent

"*" geeft vereiste velden aan

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het privacy-statement van ZangProfs (https://www.zangprofs.nl/privacyverklaring/)